وی ادامه داد: این پیشبینی بر اساس مناطق کشور انجام میشود و اگر شبکه برق ایران احساس کرد که تولید و محدودیتهای انتقال و توزیع و امثالهم برای آن مناطق پاسخگو نیست، محدودیتها به شرکت برقهای منطقهای اعلام کرده و مشخص شود هر کدام از مناطق چقدر در این محدودیت سهم دارند.
حقیفام تصریح کرد: برای انجام این موضوع، دیسپاچینگ برق منطقهای با شرکت توزیع هماهنگ خواهند شد و این محدودیتها بین شرکتهای توزیع تقسیم و آنها نیز بین مناطق داخل شهرها تقسیم میکنند و بر این اساس هر محدودیتی حتما از قبل اطلاع رسانی لازم به مردم خواهد شد.
معاون توزیع توانیر بیان کرد: ما هیچ برنامه محدودیت دراز مدت برای کشور نداریم و ممکن است در طول هفته یکی دو روز به دلیل افزایش درجه حرارت این محدودیتها اعمال شود.
وی با اشاره به اینکه به مناطق کشور جدول احتمالی داده شده است، بیان کرد: اگر مردم در آن مناطق توانستند مدیریت مصرف انجام دهند، آن محدودیت لغو و ممکن است در آن منطقه هیچ خاموشی نداشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه استان خوزستان توانسته است مصرف خود را ۵۰۰ مگاوات نسبت به پارسال کاهش دهد و در حوزه خوزستان هیچگونه خاموشی نخواهد داشت و محدودیتی ندارند، گفت: بدیهی است برق در استان و منطقهای قطع میشود که مصرف خود را به اندازه محدودیتها کاهش نداده باشد.
حقی فام گفت: طبق برآورد شرکت مدیریت شبکه برق ایران، جمع روزهای این محدودیتها، حداکثر ۱۵ روز است و این ایام به هیچ وجه پیوسته نخواهد بود و بر اساس شرایط افزایش دما و مصرف این محدودیتها اعمال میشود.
به گفته حقی فام، این طرح از پنج استان اصفهان، مشهد، همدان، البرز و کرمانشاه آغاز شده و از فردا در کل کشور اجرایی خواهد شد.
انتهای پیام/