وی افزود: کلیه مسائل بهداشتی و مراقبتی که از سوی اداره دامپزشکی و مرکز بهداشت اعلام شده باید به صورت گسترده در جامعه ترویج و همه مردم ملزم به رعایت آن میباشند.
نماینده عالی دولت در شهرستان از بخشدار مرکزی خواست با توجه به انجام عملیات سم پاشی اماکن دامی که توسط اداره دامپزشکی در جهت از بین بردن عامل انتقال بیماری هماهنگ شده و سم آن بصورت رایگان به دهیاریها تحویل داده میشود، اقدامات لازم را در جهت انجام بهینه این عملیات انجام دهند.
وی اظهار داشت: در اسرع وقت مکاتبهای با سازمان حج و زیارت انجام گیرد تا به حجاج تکلیف گردد از ذبح دام در معابر عمومی پرهیز شود.
در ادامه حسن لطفعلی پور رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در شهرستان و استان در راستای مبارزه و پیشگیری از این بیماری از همه مسئولین اجرایی شهرستان خواست با توجه به اینکه این بیماری در دام علائم مشهودی ندارد و اقدام خاصی در جمعیت دام نمیتوان انجام داد، آموزش و ترویج مسائل بهداشتی و مراقبتهای لازم در جامعه میتواند کمک شایانی در جهت پیشگیری از شیوع بیماری داشته باشد.
وی ضمن اشاره به این نکات که بیماری از طریق نیش کنه آلوده، تماس با ترشحات دام و لاشه ذبح شده و مصرف گوشت و آلایشهای دامی تازه به انسان منتقل میگردد، تاکید کرد: همه افرادی که مستقیما با دام و فرآوردههای دامی در ارتباط هستند باید از وسایل بهداشتی و حفاظت شخصی استفاده نمایند
لطفعلی پور یکی از اقدامات موثر در جلوگیری از شیوع بیماری در جمعیت دامی را مبارزه با کنه عامل انتقال بیماری دانست و تصریح کرد: اداره دامپزشکی با هماهنگی بخشداری و دهیاریها در حال سم پاشی اماکن دامی مناطق پر خطر میباشد.
وی اظهارداشت: دهیاریها بایستی ضمن مشخص نمودن اماکن دامی و میزان مورد نیاز سم مکاتبهای تنظیم و به اداره دامپزشکی جهت تحویل سم مراجعه نمایند.
رئیس اداره دامپزشکی از همه مصرف کنندگان محصولات دامی خواست گوشت و سایر محصولات مورد نیاز خود را از مراکز معتبر خریداری و از ذبح دام پرهیز و از مصرف گوشتی که تحت نظارت آماده نشده اجتناب کنند.
انتهای پیام/ح