وی افزود: اصل طرح خرید کتاب از ناشران توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خوب است؛ اما متاسفانه مثل طرح های خوبی که در کشور ما اجرا می شود، این طرح هم روند منطقی و مطلوب خود را طی نمیکند. هدف از اجرای این طرح تجهیز کتابخانه ها به کتاب های مفید و مورد نیاز جامعه است؛ اما در عمل شاهدیم حجم بیشتر سفارشها،کتاب هایی است که ارزش چندانی ندارد.
مدیر مسئول انتشارات تجلی مهر با اشاره به اینکه متاسفانه مسئله رابطه سالاری به جای حاکمیت ضوابط در کشور ما مشکلات عدیده ای به وجود آورده است، بیان کرد: این مشکلات در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سفارش کتاب به ناشران بی تاثیر نبوده است. این مسئله موجب شد بسیاری از ناشران انگیزه و اعتماد خود را به وزارت ارشاد از دست بدهند. باید شرایطی پیش بیاید که مانع از صدور امریهها و سفارش های تبعیض آمیز باشد و مصالح جامعه مدنظر شورای خرید کتاب و مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باشد. در این صورت می توان امیدوار بود، خرید کتاب از ناشران سبب رونق کتابخانه ها ی کشور شود.
شرفشاهی ادامه داد: متاسفانه قفسه کتابخانه ها از کتاب هایی پر شده است که ارزش چندانی ندارند. پر کردن این قفسهها با کتاب های خوب به رونق کتابخوانی در کشور کمک می کند و انگیزه ناشران را برای انتشار کتاب خوب افزایش می دهد. باید قفسه کتابخانه ها براساس نیازسنجی و نظرسنجی از اعضای کتابخانه تکمیل شود؛ اما متاسفانه به این موضوع اهمیت داده نمی شود. اگر هدف گسترش کتابخوانی در کشور است در قدم نخست باید به احتیاج مخاطب و کتاب خوب توجه شود.
انتهای پیام/