سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش 11 درصدی تولید گوشت مرغ در نقده

مدیر جهاد کشاورزی نقده گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 28 تن گوشت سفید توسط مرغداری ها تولید و روانه بازار شده که حدود 11 درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد ،مدیر جهاد کشاورزی نقده گفت: 76 واحد مرغداری گوشتی در این شهرستان فعالیت می کنند که از ابتدای سالجاری حدود 28 تن گوشت سفید توسط مرغداری های این شهرستان تولید شده که این مقدار نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود 11 درصد افزایش یافته است.

ناصر قره پاپاق اضافه کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون 420 هزار قطعه در 76 مرغداری گوشتی نقده جوجه ریزی شده است.

وی با اشاره به فعالیت 76 واحد مرغداری گوشتی در این شهرستان، ادامه داد: در این مدت

مدیر جهاد کشاورزی نقده ادامه داد: 21 هزار قطعه مرغ تخم گذار و 11 هزار و 780 قطعه مرغ گوشتی در واحدهای مرغداری نقده وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه یک واحد مرغداری تخم گذار در نقده وجود دارد، افزود: این واحد مرغداری سالانه حدود 240 تن تخم مرغ را تولید و روانه بازار می کند.

قره پاپاق افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون پنج هزار و 700 میلیون ریال تسهیلات مرغداری به فعالان این بخش در نقده پرداخت شده است.

وی افزود: چهار واحد دامی فعال، 2 واحد جمع آوری شیر و 2 کارخانه تولید خوراک دام در این شهرستان فعالیت دارد.

انتهای پیام/ع

تولید گوشت مرغ 

برچسب ها: گوشت مرغ ، مرغداری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.