سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تائید مداخله ادعایی روسیه در انتخابات آمریکا از سوی کمیته اطلاعاتی سنا

کمیته اطلاعاتی سنا بدون دسترسی به اطلاعات حساس مرتبط با ارزیابی جامعه اطلاعاتی، با موضوع مداخله ادعایی روسیه در انتخابات سال ۲۰۱۶ اعلام موافقت کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، کمیته اطلاعاتی سنا اعلام کرد با ارزیابی جامعه اطلاعاتی این کشور، که از ژانویه سال 2017 را در برمی‌گیرد، درباره ادعای مداخله روسیه در انتخابات سال 2016 آمریکا موافق است.

این کمیته مدعی شد ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه شخصا کمپین مداخلات در انتخابات را تایید کرده است با این حال اذعان کرد که نتوانسته است به اطلاعات حساس این گزارش دست یابد.

کمیته اطلاعاتی سنا در گزارش خود ارزیابی جامعه اطلاعاتی را یک محصول اطلاعاتی دقیق دانست و اعلام کرد این کمیته با ارزیابی اطلاعاتی درباره اینکه این کمپین مداخلاتی به تائید رئیس جمهور روسیه رسیده است، موافق است.

در ارزیابی جامعه اطلاعاتی ادعا شد رسانه‌های دولتی روسیه از جمله راشاتودی و خبرگزرای اسپوتنیک به عنوان سکوی برای انتقال پیام‌های کرملین به مخاطبان روسی و بین‌المللی به کمپین نفوذ در انتخابات کمک کرده است. با این حال در گزارش سنا اذعان شد که ارزیابی جامعه اطلاعاتی تنها خلاصه‌ای از عملیات رسانه‌‎های دولتی روسیه در سال 2012 را ارائه داده است و قادر به ارائه ارزیابی تازه‌ای از توانایی رسانه‌های روسی در سال 2016 نشده است.

همچنین کمیته اطلاعاتی سنا بدون دسترسی داشتن به بسیاری از اطلاعاتی که ارزیابی جامعه اطلاعاتی براساس آن شکل گرفت، به نتیجه گیری پرداخت و در صفحه دوم گزارش خود اذعان داشت که این کمیته باید به نهادهای مربوط به اطلاعات حساس و دسترسی به آنها متکی باشد. در گزارش کمیته سنا آمده است: به نظر می‌رسد این کمیته به این نتیجه رسیده که گزارش ارزیابی جامعه اطلاعاتی دقیق است و در مورد دقت و درستی را می‌توان از طریق تهیه کنندگان آن مورد سوال قرار داد.

از آنجایی که که برخی یادآور می‌شوند که گزارش ارزیابی جامعه اطلاعاتی از سوی تحلیگران منتخب همانگونه که پیشتر در ماه می سال 2017 اداره کننده سابق اطلاعات ملی این موضوع را به کنگره اعلام کرده بود. این تحلیگران زمانی که باراک اوباما، رئیس جمهور پیشین آمریکا و متحد هیلاری کلینتون نامزد شکست خورده انتخابات هفته‌های پایانی ریاست جمهوری خود را می‌گذراند.

اگرچه سازمان اطلاعاتی آمریکا (سیا)، آژانس امنیت ملی و پلیس فدرال انتظار می‌رود بر امنیت ملی آمریکا و اجرای قانون داشته باشند

کنگره و همچنین رابرت مولر، بازرس ویژه پرونده مداخله ادعایی روسیه در انتخابات آمریکا، 14 ماه در حال تحقیقات بر روی مداخله ادعایی روسیه در انتخابات آمریکا و تبانی روس‌ها با کمپین انتخاباتی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا  است. تحقیقات مولر شماری از اعلام جرم را علیه برخی از اعضای ستاد انتخاباتی ترامپ از جمله پال منافورت، مدیر کمپین ترامپ و ریک گیت، دستیار او به اتهام تقلب و جاسوسی برای پوشش چنین اقداماتی پیش از انتخابات آمریکا شد.

انتهای پیام/

برچسب ها: روسیه ، آمریکا ، انتخابات
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.