در همین زمان با نگرانیها از افت عرضه در پایانه واردات کوشینگ در اوکلاهاما، قیمت نفت خام آمریکا تقویت شد.
قیمت نفت خام برنت، تا ساعت ۲۲:۱۵ به وقت تهران، ۱.۴۲ دلار یا نزدیک به ۲ درصد سقوط کرد و به هر بشکه ۷۷.۸۱ دلار رسید. این شاخص نفتی در معاملات دیروز تا قیمت ۷۷.۵۹ دلار هم پایین آمد.
نفت سبک آمریکا ۷ سنت یا ۰.۱ درصد تقویت شد و به ۷۴.۲۳ دلار رسید.
قیمت قرارداد پیشخرید نفت آمریکا برای تحویل در اولین ماه موجود، در مقایسه با ماه بعدی ۲.۲۱ دلار در هر بشکه گرانتر بود (این بیشترین فاصله قیمت ماههای متوالی از ۲۰ آگوست ۲۰۱۴ تا کنون است) که این نشان میدهد بازار انتظار دارد در کوتاهمدت با کمبود عرضه شدیدتری مواجه شود.
جان کیلداف، یکی از شرکای شرکت اگین کپیتال منجمنت، در نیویورک، میگوید: سرعت کاهش میزان ذخایر انبارهای نفت آمریکا واقعا شگفتانگیز است.
شرکت جمعآوریکننده اطلاعات انرژی، جناِسکیپ، اعلام کرد میزان ذخایر نفت کوشینگ این هفته ۳.۲ میلیون بشکه کاهش یافته است.
اما درحالیکه نگرانیهای مربوط به عرضه قیمت نفت را در آمریکا بالا برده است، خبرهای گوناگون در مورد میزان افزایش تولیدِ تولیدکنندگان بزرگ، بازارهای جهان را به هم ریخته است.
درحالیکه رییسجمهور ترامپ خبر از توافق خود با ملک سلمان، در مورد افزایش ۲ میلیون بشکهای تولید نفت روزانه این کشور میدهد، کارشناسان معتقداند دقیقا مشخص نیست که ظرفیت تولید واقعی عربستان بتواند با این میزان مطابقت داشته باشد.
طبق بررسی رویترز، عربستان همین حالا نسبت به ماه می ۷۰۰ هزار بشکه در روز بشتر تولید میکند و تولید خود را به ۱۰.۷۲ میلیون بشکه در روز افزایش داده است.
بررسیهای رویترز همچنین نشان میدهد که تولید اوپک در ماه جون ۳۲۰ هزار بشکه نسبت به ماه قبل بیشتر شده است.
وزارت انرژی روسیه هم اعلام کرد تولید نفت این کشور، هم از ۱۰.۹۷ میلیون بشکه در ماه می به ۱۱.۰۶ میلیون بشکه در ماه جون افزایش یافته است.
انتهای پیام/