رئیس شورای علمی همایش بین المللی اربعین افزود: مطالعات و پژوهشهایی که در همایش بین المللی اربعین ارائه میشود میتواند به برنامه ریزی برای برگزاری بهتر این مراسم در سالهای آتی کمک و نقاط قوت و ضعف ما را در زمینه اجرایی مشخص کند.
وی تاکید کرد: مراسم اربعین حسینی در نوع خود یک سرمایه است و اهتمام ما بر این است که با استفاده از فرصتها و تمهیداتی که با همفکری یکدیگر به دست میآید از این فضا و این جریان و رخداد بهترین و بیشترین استفاده را برای وحدت جهان اسلام داشته باشیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم اظهار کرد: باید از تجارب دوره قبل استفاده کنیم و باتوجه به شرایط فرهنگی و اجتماعی که هم در داخل کشور و هم منطقه داریم این همایش را به بهترین شکل ممکن برگزار کنیم.
محمد هادی عسکری، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: یکی از بزرگترین رخدادهای فرهنگی که ریشه در اعتقادات و مقدسات ما دارد اربعین بوده که در نظام مقدس جمهوری اسلامی اهتمام ویژهای برای برگزاری آن وجود دارد.
وی افزود: بر اساس پیش نویس اهداف شورای علمی همایش اربعین قرار است شورای علمی همایش با محوریت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم شکل بگیرد و هم در گام اول سعی کردیم از افرادی که میتوانند در این قضیه نقش آفرینی کنند دعوت کنیم و امیدواریم که با تشریک مساعی صورت گرفته بتوانیم براساس اهدافی که برای همایش ترسیم شده است؛ شاهد برگزاری شکوهمند این رخداد ارزشمند باشیم.
ضرورت تمرکز وزارت علوم و دانشگاهها به بعد مطالعاتی و پژوهشی مراسم اربعین، تلاش برای مشارکت گستردهتر دانشگاهها و محققان از همه نقاط جهان برای شرکت در همایش، ضرورت بررسی ابعاد تربیتی مراسم اربعیین در مقالات همایش، نگاه ویژه به اهداف نهضت حسینی، تعامل ویژه با دانشگاههای عراق و اتخاذ راهکاری برای پوشش رسانهای بین المللی همایش علمی بین المللی مراسم اربعین از محورهای مهم مطرح شده در این نشست بود.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب معاون امور بین الملل مجمع جهانی اهل البیت (ع) معاون اجتماعی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و معاونان فرهنگی دانشگاههای تهران، علامه طباطبایی، ایلام، رازی کرمانشاه، بوعلی سینا، الزهرا (س)، فردوسی مشهد، شهید چمران اهواز و ریاست دانشکده معارف اسلامی و علوم سیاسی دانشگاه امام صادق (ع) از اعضای شورای علمی همایش بین المللی اربعین هستند.
انتهای پیام/