طبق گزارشهای مردمی در تماس با این خبرگزاری اعلام شد: هموطنان در مناطق 20، 10، 2، 22، 5، 6 و 7 ، دو تا 6 ساعت برق نداشتند و بسیاری از ساختمانهای دارای پمپ آب نتوانستند از آب منزل مسکونیشان استفاده کنند.
همچنین شهرهای اطراف مثل شهریار و اندیشه نیز قطعی های چندساعته برق را در ساعات میانی روز تجربه کردند.
برخی روایتها در فضای مجازی حاکی از این است که تأسیسات برقرسانی در بخش توزیع و فوق توزیع، در ساعات پرمصرف، توان مصرف شهروندان تهرانی را ندارند و از مدار خارج شدن فیدرها زیر شدت بار شبکه، عامل قطعی های متعدد و بعضا طولانی برق در تهران بوده است.
تاکنون وزارت نیرو نسبت به قطعی برق مناطق مختلف استان تهران در روزهای اخیر بیتفاوت بوده و توانیز تهران نیز حاضر به صحبت کردن درباره این موضوع نیست.
البته 31 اردیبهشت امسال سایت وزارت نیرو به نقل از «محمودرضا حقیفام، معاون هماهنگی توزیع توانیر» شبکه اسیب پذیر توزیع را به ترتیب تهران، مازندران، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و خوزستان اعلام کرده بود.
این مقام مسئول هشدار داده بود: نیاز واقعی مصرف برق امسال 60 هزار مگاوات است اما باید بار مصرفی را حداکثر روی عدد 57 هزار مگاوات محدود کرد، تا خاموشی آزار دهندهای به مردم تحمیل نشود.
انتهای پیام/
ولی مناطقی مثل فردوس شرق و فرشته و ... اصلا معنی کلمه قطع رو نمیدونن!
هر دو تا 3 روز یکبار 2 ساعت قطعی برق رو داره
ما شیراز هسیم ..ساعت 2 ظهر که میشه برق میره اخه این درست نیس از گرما کلافه میشیم ..شاید پایین شهر هسیم این وضعیته وگرنه بالاشهر که میگن برق هس!
با تشکر از سایت