سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مسافری که خلبان را وادار به فرود اضطراری کرد + تصاویر

بروز گونه خاصی از بیماری‌های عفونی در بیمار، خلبان را وادار به فرود اضطراری کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ هنرمند روسی (Andrey Suchilin) در زمان اقامت در جزایر قناری اسپانیا در اقیانوس اطلس دچار عفونت به وسیله باکتری و ابتلا به بیماری گوشت خوار شد، پس از مراجعه به پزشک، متخصصان بیماری او را عفونتی کم خطر که درسواحل دریا شایع است شناسایی و دارو‌هایی برای این مشکل تجویز کردند اما بهبودی  برای این فرد  به وجود نیامد بنابراین تصمیم گرفته شد با خطوط هوایی (Transavia Airlines) به کشور هلند پرواز کند.

پس از برخاستن هواپیما، مسافران متوجه بوی شدید عفونت ناشی از این بیمار بیماری در مرد روسی ایجاد شده بود و شدت این بو به حدی بود که عده زیادی دچار تهوع شدند.

به ناچار خلبان هواپیما درخواست فرود اضطراری داد و هواپیما در فرودگاه کشور پرتغال به زمین نشست.


این هنرمند ۵۸ ساله حدود یک ماه پس از مسافرت با هواپیما به دلیل شدت عارضه و از کار افتادن اعضای بدن جان خود را از دست داد.

پزشکان بعد‌ها بیماری هنرمند روس را نکروز یا مرگ بافت‌های نرم بدن شناسایی و برای انجام درمان‌های اورژانسی او را در وضعیت کمای پزشکی قراردادند، اما متاسفانه درمان‌ها فایده بخش نبود و بیمار در نهایت جان خود را از دست داد.


متخصص دانشگاه وندربیلتل (Vanderbilt University)، اعتقاد دارد عفونت در این بیمار به دلیل رشد باکتری‌های گوشت خوار ایجاد شده است، به طور معمول باکتری‌ها برای رشد نیاز به اکسیژن دارند، اما گونه خاصی از باکتری‌ها بی هوازی هستند و درصورتی که به وسیله زخم عمیق وارد بدن شوند، درون بدن به زندگی خود ادامه می‌دهند و می‌توانند سبب آسیب به عضله‌ها و سایر بافت‌های نرم بدن انسان شوند.

این باکتری‌ها بدن را آلوده می‌کنند، منابع خونی را که وظیفه خون رسانی به بافت دارند از بین می‌برد و سبب پوسیدگی و فساد پیش رونده اعضای بدن خواهد شد.


کارشناسان هشدار می‌دهند هرگونه عفونت می‌تواند خطر‌های جدی برای سلامت بدن به همراه داشته باشد و افراد چنانچه دچار خراش، تروما، سوختگی یا حتی بروز آکنه وجوش صورت شدند، مراقبت دقیقی ازمحل بروز عارضه انجام دهند.

اولین کار برای جلوگیری از بروز عفونت در محل خراش یا زخم مراجعه به پزشک و دریافت دارو و روش‌های مراقبتی است، شست و شوی دست قبل و بعد از تماس با محل آسیب دیده، استفاده از آنتی بیوتیک زیر نظرپزشک به شکل منظم، شست و شو و تعویض پانسمان محل زخم، رعایت رژیم غذایی شامل مواد خوراکی سالم که سبب تقویت سیستم ایمنی بدن شود همگی می‌توانند از شدت یافتن عارضه بکاهند.

همه زخم‌ها منجر به بروز این عفونت مرگ بار نمی‌شوند و میزان ابتلای افراد به چنین بیماری بسیارمحدود است، اما عفونت می‌تواند با سمی کردن خون سبب عارضه‌های مختلف دربدن شود و به همین دلیل باید اقدامات ایمنی برای جلوگیری از گسترش عفونت را انجام داد.

منبع:livescience

انتهای پیام/

 فرود اضطراری خلبان به دلیل درخواست مسافر

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.