عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: از سال 81 و 82 که در دولت اصلاحات مسئله بافت فرسوده به عنوان یک اولویت مطرح شد و در قوانین آمد، شرایط ویژهای را در 15 سال گذشته به وجود آورد و ما بر حسب آن مسیری را طی کردیم که نیازمند منابع بالایی بود.
میرلوحی با اشاره به اینکه تحت عنوان مسکن مهر در خارج از تهران و حاشیه آن منابع زیادی مصرف شد، اظهار کرد: امروز نه تنها تهرانیها به این مسکنها منتقل شدند بلکه این مسکنها وسیلهای برای جذب مهاجران جدید شدند.
وی با اشاره به شهرهای حاشیهای تهران و شهرهای اقماری که پیرامون آن شکل گرفت اظهار کرد: روستانشینان ساکن این شهرها شدند و با چالشی که بین شهرداری و دولت بود، مسئله بافت فرسوده حل نشد.
میرلوحی با اشاره به برخی ادعاها مبنی بر اینکه 40 درصد بافت فرسوده تهران نوسازی شد، گفت: این بافتها هرگز به بافت پایدار که دارای شاخصههای مناسب باشند، تبدیل نشدند.
وی تأکید کرد: در بافتهای احیا شده هیچ کدام از موارد سرانه، فضای سبز، معابر و ایمنی تأمین نشد.
عضو شورای شهر تهران در واکنش به اظهارات محمد سالاری که گفته بود میخواهیم هویت بافت فرسوده را حفظ کنیم، گفت: مگر مناطقی مانند باغ آذری و خانههای مجردی و خانههایی که اطراف فرودگاه هستند، چه ارزشی دارند که میخواهید آن را حفظ کنید؟
وی با بیان اینکه کجای بافت فرسوده را میخواهید حفظ کنید، خاطرنشان کرد: تاکنون چه حرکت اقتصادی در بافتهای قبلی انجام شده و کدام سرمایهگذار را جذب کردهاید؟
میرلوحی با اشاره به اتفاقاتی که در بافت فرسوده از حیث رفتارهای اجتماعی انجام نشد، اظهار کرد: مگر میتوان با ادغام 2 واحد 40 متری در انتهای یک کوچه بن بست ادعای اصلاح بافت فرسوده کرد. این فرآیند باید متوقف شود.
انتهای پیام/