سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لاریجانی در دیدار با نمایندگان اتحادیه‌های اصناف کشور:

اتحادیه‌های اصناف در حوادث اخیر بازار از کیان کشور دفاع کردند/ اصناف لشگر جمهوری اسلامی در جنگ اقتصادی هستند

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قانون مالیات بر ارزش افزوده قصد فشار به بازار و اصناف را ندارد، گفت: این قانون صرفا نظام مالیاتی کشور را ساماندهی می‌کند.

به گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی عصر امروز (شنبه، ۹ تیرماه) در دیدار با نمایندگان اتحادیه های اصناف کشور با تأکید بر اینکه باید ضمن بررسی قانون مالیات بر ارزش افزوده نظر اصناف نیز گرفته شود، گفت: باید به بازار اعتماد کنیم چرا که بازار پشتوانه مهم انقلاب است و این تصنع نیست که امام(ره) نیز از بازار به نیکی یاد می کرد و بزرگان مبارزه ارتباط نزدیک با بازار داشتند.

بازار پشتوانه مهم انقلاب است/ متانت جمهوری اسلامی در حوزه سیاست خارجی و مذاکرات نشان دهنده پختگی ما است

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه شرایط کشور در حال حاضر عادی نیست، عنوان کرد: در حال حاضر دشمن خارجی داریم که عقل درستی ندارد و درگیری های بین المللی ایجاد می کند که مختص ایران نیست چنانچه از از توافق نامه زیست‌محیطی پاریس و شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج شده اما درباره ایران کینه ورزی چند برابری دارد.

وی ادامه داد: از ابتدای مذاکرات هسته ای، جمهوری اسلامی علیرغم اختلاف نظرهای داخلی، مذاکره را قبول کرد و توافق کردیم اما آمریکا آن را بر هم زد و زمانی که اروپا اعلام کرد مجدد قصد مذاکره دارد باز هم ما پذیرفتیم که این متانت نشان می دهد سیاست خارجی ما از پختگی برخوردار بوده و سر لجبازی نداریم.

برخی مشکلات داخلی ارتباطی به تحریم‌ها ندارد/ آیین‌نامه مجلس اجازه حضور و مشارکت اصناف در تصمیم‌گیری های کمیسیون و صحن علنی را داده است

دکتر لاریجانی در ادامه با تأکید بر اینکه در این بین برخی مشکلات داخلی بوده و ارتباطی به تحریم ها ندارد، اظهار داشت: می توانیم با ایجاد هماهنگی مشکلات را حل کنیم چرا که حریف چندان قدرتمند نیست و مشکلاتی همچون بانک ها، صندوق ها و مشکل آب را در داخل باید حل کنیم.

رئیس قوه مقننه با اشاره به اینکه در تصمیمات اقتصادی مجلس باید همفکری اصناف نیز دخیل باشد، ابراز داشت: در آیین نامه مجلس نیز آورده ایم که نمایندگان اصناف می توانند در جلسات کمیسیون ها و حتی صحن علنی حضور یافته و نظرات خود را ارائه کنند از این رو می توانید در داخل اتحادیه جلسات مربوطه را برگزار کرده و رئیس اتحادیه یا کارشناسان به مجلس بیایند و نظرات را انتقال دهند.

اصناف لشگر جمهوری اسلامی در جنگ اقتصادی هستند/ انتخابات اتاق اصناف هفته آتی سامان داده شود

وی در ادامه خطاب به شریعتمداری وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: انتخابات اتاق اصناف باید طی هفته آتی سامان پیدا کند و ابهامات موجود استعلام شود همچنین باید ارتباط بیشتری با اتحادیه ها برقرار شده و معاونان وزیر نیز باید جلسات مستمر با نمایندگان اتحادیه های اصناف داشته باشند.

لاریجانی در ادامه اصناف را لشگر جمهوری اسلامی در جنگ اقتصادی نامید و عنوان کرد: حل مشکلات اقتصادی نیاز به تجربیات کف بازار دارد چنانچه یک نظر این است که ارز ۴۲۰۰ تومانی برای اکثر نیازهای کشور تخصیص یابد و نظر دیگر این است که صرفا برای کالاهای اساسی باشد و برای بقیه در بورس سرمایه گذاری شود تا سود دهد البته نظام عرضه و تقاضا است که قیمت ها را کنترل می کند.

نظام قیمت‌گذاری کالا در مبدأ باید به گونه‌ای باشد که قاچاق برای قاچاقچیان صرف نکند

رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان ادامه داد: شرایط حال حاضر دارای پیچیدگی هایی است که باید حرف بازاریان را در آن شنید.

وی در ادامه با اشاره به مبحث قاچاق عنوان کرد: در این خصوص باید قانون نویسی شود اما در مبدأ، نظام قیمت گذاری باید به گونه ای باشد که قاچاق برای قاچاقچیان صرف نکند همچنین باید تحمل بازار را سنجید و باید سامانه اطلاعات جامع گمرک ایجاد شود تا اطلاعات آنلاین درباره کالاها ارائه شود.

قانون مالیات بر ارزش افزوده قصد فشار به بازار و اصناف را نداشته و صرفا نظام مالیاتی کشور را ساماندهی می‌کند

لاریجانی با اشاره به اهمیت قانون مالیات بر ارزش افزوده خطاب به نمایندگان اتحادیه های اصناف بیان داشت: تا پیش از آمدن این طرح در صحن علنی اتحادیه های اصناف می توانند نظرات خود را ارائه کنند همچنین مکانیزه شدن صندوق ها به صحن علنی آمده که اگر ملاحظاتی نیز در این زمینه دارید می توانید ارائه کنید ضمن اینکه قانون مالیات بر ارزش افزوده قصد فشار به بازار و اصناف را نداشته و صرفا قصد داریم نظام مالیاتی را مثل تمام دنیا ساماندهی کنیم.

اتحادیه‌های اصناف در حوادث اخیر بازار از کیان کشور دفاع کردند

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان خطاب به نمایندگان اتحادیه های اصناف خاطرنشان کرد: شما در حوادث اخیر بازار، ظهور و بروز قوی داشتید و از کیان کشور دفاع کردید؛ این روحیه را حفظ کنید و ارتباط با دولت و مجلس را ادامه دهید.

اتحادیه ها و اصناف در تصمیم‌گیری‌های کلان اقتصادی کشور مشارکت داده شوند

بهروز نعمتی عضو هیأت رئیسه مجلس نیز در این نشست با اشاره به دستور رئیس مجلس مبنی بر پیگیری اوضاع بازار گفت: پیام اصلی بازار این است که در تصمیم گیری ها مشارکت داده شوند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی عدم حضور اصناف در تصمیم گیری ها را یکی از مهم ترین مشکلات دانست و افزود: اتحادیه ها و اصناف باید بدون واسطه با مجلس و دولت در ارتباط باشند.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان ساخت: تیم اقتصادی دولت چندان هماهنگ نیست و بازاریان حتی نمی دانند چه زمانی باید اقدام به فروش کالا کرده و چه زمانی از فروش دست بکشند و تکلیف خود را نمی دانند لذا جلسات با اصناف و بازاریان باید به صورت مستمر ادامه یابد.

 بزرگ‌ترین مشکل اصناف نبود بازار ثانویه است

محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس نیز در این جلسه با اشاره به مأموریتی که رئیس مجلس به کمیسیون اقتصادی مبنی بر تهیه گزارش های میدانی از وضعیت اقتصادی داده است، گفت: گزارش ها ۴ محور اساسی را به عنوان مشکلات اصلی بازار مطرح می کند که در کمیسیون اقتصادی بررسی شد و رئیس مجلس باید به عنوان رئیس قوه مقننه درباره آن تصمیم گیری کند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده اظهار داشت: طبق توافق ظرف ۲ هفته آتی این قانون را جمع بندی می کنیم ضمن اینکه این قانون که بعد از ۶ سال به سرانجام می رسد در تمام مراحل خود نظر اصناف را داشته است.

وی در ادامه با بیان اینکه بزرگ ترین مشکل اصناف عدم وجود بازار ثانویه است، عنوان کرد: هزینه تورم به کشور تحمیل شده که این شرایط را در گذشته چین هم داشت و حتی به عمد ارزش پول خود را درصدی پایین آورد تا هم میزان واردات را کاهش و هم صادرات را افزایش دهد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: اکنون که ارزش پول کشورمان ناخواسته پایین آمده باید از این فرصت استفاده کنیم چرا که موقعیتی برای اصناف است تا واردات کاهش و صادرات افزایش یابد لذا بازار ثانویه باید ارز دولت را به رسمیت بشناسد و حوزه تولید را فعال کند ضمن اینکه باید تأمین منابع مالی از محل جدید داشته باشیم.

انتهای پیام/

برچسب ها: مجلس ، علی لاریجانی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.