به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، رباب حیدری، در سال 1364 در شهرستان ماهشهر متولد شد و در رشته حسابداری مدرک کارشناسی اخذ کرد.
وی از سال ۱۳۹۰ فعالیت در کارهای هنری را آغاز کرد تو سرانجام موفق شد هنر بسیار زیبا، با ارزش و اصیل ایرانی، به نام میناکاری را در استان خوزستان و شهرستان ماهشهر نهادینه کند.
زیبایی و آرامشی که در این نوع ظروف مشاهده می کنیم ترکیب تعداد زیادی رنگ است که با در کنار هم قرار دادن این رنگ ها، این بانوی هنرمند توانسته سفال بی روح را جان بخشد.
هنر میناکاری چندین مرحله دارد، در این کار با ابزار مخصوص بر روی سفال های خام طرح مورد نظر را پیاده می کنند، سپس سیاه قلم و لعاب کاری به دست کارشناسان نقاشی انجام می شود و در نهایت در پوششی از جنس پنبه و پارچه های نرم، سفال لعاب شده را قرار می دهند تا برای رفتن به داخل کوره و پخته شدن آماده شود.
حیدری، کارگاه تولیدی اش را با 7 نفر راه اندازی کرد و با پشتکار و تلاش توانسته طی 8 ماه نیروی کار خود را به 16 نفر برساند و زمینه اشتغال رابرای آن ها فراهم نماید.
این بانوی هنرمند ماهشهری در کارگاه تولیدی خود در 3 رشته؛ میناکاری روی سفال، قلم زنی بر روی مس و نقطه کوبی، آثار هنری تولید و به بازار عرضه می کند، اما هنر میناکاری روی سفال فعالیت اصلی نیروی کار در این کارگاه است.
رباب حیدری موفق شده تا به امروز کارهای هنری خود را در سراسر خوزستان و استان های همجوار صادر کند.
توسعه دادن به کارگاه تولیدی باتوجه به متقاضیان زیاد برای این هنر و ایجاد اشتغال برای تمامی علاقمندان به این هنر فاخر در شهرستان ماهشهر، بزرگ ترین آرزوی این بانوی کارآفرین است.
در این سال که مزین به سال تولید ملی و حمایت از کالای ایرانی است، قطعا با تکیه بر توان و هنر چنین هنرمندانی و در اختیار قرار دادن کارگاه و فضای مناسب، می توان زمینه پرورش تعداد بیش تری هنرمند و همچنین ایجاد اشتغال در این شهرستان را فراهم نمود.
امید آن است این بانوی ماهشهری و دیگر هنرمندان کارآفرین مشمول حمایت مسئولان شوند و بازاری برای فروش تولیدات آن ها ایجاد شود.
گزارش از مهتاب محمدحسینی
انتهای پیام/ح