سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

همراه با شهدا؛

زندگی نامه شهید كریم بیگ زاده

گوشه‌ای از زندگی نامه شهید كریم بیگ زاده یکی از شهدای هشت سال دفاع مقدس را در اینجا بخوانید.

به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حماسه دفاع مقدس روز به روز بالنده‌تر شد و جوانان ما چونان کوهی استوار در برابر تهاجم دشمن ایستادند. مقدس‌ترین و با ارزش‌ترین استقامت، دفاع از عقیده است و بدون شک دوران هشت ساله جنگ تحمیلی عراق علیه ایران از افتخارات بزرگ و بی‌نظیر ایران اسلامی است. شهادت زندگانی جاودانه یافتن است؛ اوج و عروج تعالی است.

شهادت تکامل ایمان و نهایت خلوص قلب‌هاست. شهادت مردن تحمیلی نیست بلکه انتخاب آزادانه و آگاهانه و خلوت عاشق و معشوق است.

شما می‌توانید در ادامه شرح کوتاه زندگی شهید کریم بیگ زاده یکی از شهدای دوران دفاع مقدس را بخوانید:

شهید کریم بیگ زاده سال ۱۳۴۲ در روستای شیخ احمد از توابع شهرستان نقده به دنیا آمد. او دارای خانواده مذهبی و متدینی بود. در همان ابتدای زندگی به علت فقر مالی خانواده، از نعمت تحصیل علم و دانش بی نصیب ماند و در کنار پدر بزرگوارش به کار مشغول شد. او از تبار ساده دلان پاک روستایی بود که دوران زندگی کوتاه و پر تلاشش از ۲۳ بهار بیشتر نگذشت.

صداقت در کردار و رفتار و تواضع و فروتنی از ویژگی‌های خاص این شهید بود. پدر بزرگوارش در تربیت فرزندانش نهایت سعی و کوشش را به خرج می‌داد تا آن‌ها را افراد مفید به حال جامعه بار بیاورد و الحق نیز فرزندان رشید و دلاور و متدینی به جامعه تحویل داد.

این شهید بزرگوار همیشه سعی می‌کرد که نمازش را اول وقت بخواند و تا آنجا که می‌توانست از منکرات پرهیز می‌کرد. اخلاق خداپسندانه و رفتار شایسته ایشان باعث احترام و تکریم اطرافیان می‌شد و در میان روستاییان دارای اعتبار و نفوذ کلام خاص بود و همیشه احترام بزرگتر‌ها را رعایت می‌کرد و به دیگران نیز رعایت احترام بزرگتر‌ها را سفارش می‌کرد.

این جوان مسلمان در کنار محرومیت و رنج به تلاش خستگی ناپذیر دست می‌زد و زندگی خود را سر و سامان می‌بخشید.

در جریان پیروزی انقلاب اسلامی شهید کریم بیک زاده همدوش دیگر مردم مبارز وارد صحنه مبارزه با طاغوت شد و در اکثر راهپیمایی‌های اوایل انقلاب حصوری فعال داشت.

ایشان پیروزی انقلاب اسلامی را نتیجه خون هزاران شهید پاکدل می‌دانست و معتقد بود که برای حفظ این انقلاب باید تاپای جان ایستاد و از فرمان مقام ولایت فقیه اطاعت نمود. او تنفر و انزجار عجیبی از منافقین و عناصر ضدانقلاب و مزدوران در دل داشت و همیشه آن‌ها را دشمن انقلاب و دشمن خدا می‌نامید.

با تشکیل بسیج مستضعفین جهت خدمت و دفاع از میهن اسلامی و صیانت از انقلاب اسلامی کمر همت بست و به عضویت بسیج درآمد. ایشان مدت‌های زیادی در منطقه کردستان به نبرد با دشمنان انقلاب پرداخت و در چندین درگیری با ضدانقلاب شرکت و از خود دلاوری‌ها و رشادت‌های فراوان به جای گذاشت.

ولی سرانجام این شیر مرد پاک نهاد در تاریخ ۶۵/۵/۲۲ در منطقه سرشاخان از توابع نقده به همراه دیگر برادر شهید خود (عزیز بیگ زاده) در حین درگیری با منافقین و ضدانقلاب مورد اصابت گلوله قرار می‌گیرد. پیکر پاک این شهید همراه با برادر شهیدش و ۲۰ نفر از همرزمانش با حضور انبوه امت همیشه در صحنه تشییع و در گلزار شهدای محمد یار به خاک سپرده شد.


انتهای پیام/

برچسب ها: شهدا ، دفاع مقدس
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.