وی افزود: متاسفانه لابی در استان زیاد است چرا که پس از توقیف شناورها تماسها و ارتباطات شروع میشود تا فرد متخلف آزاد شود.
کاکولی خواستار همکاری و مشارکت مسئولان استان شد و گفت: مقررات و قوانین برای بازدارندگی وجود دارد تا خواسته بحق مردم عملی شود.
کاکولکی با تاکید بر اینکه اگر شناور متخلف بخواهد نان صیاد را بدزدد به شدت برخورد میکنیم، افزود: برخی صیادنما سهم و حق صیادان واقعی را میخورند و ما نیز مصمم هستیم طبق قانون از حق صیادان دفاع کنیم.
معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات کشور ادامه داد: قانون نظاممند کردن تردد شناورهای دریایی اجرایی میشودو از تردد شناورهای بی هویت جلوگیری میکنیم.
وی از حضور در جمع مسؤلان و صیادان منطقه ابراز خرسندی کرد و گفت: همه آمده ایم تا برای مردم بویژه صیادان اقدامی صورت دهیم و اگر توان کار نداریم باید کنار برویم.
کاکولکی با بیان اینکه ما دوبرابر اعتبار اختصاص یافته از طرف متطقه را برای رفع مشکلات صیادان اختصاص میدهیم، ابراز داشت: اسکله از ضروریات صیادان است و همه تلاش خود را به کار میگیریم تا این خواسته بحق آنان عملی شود.
وی افزود: ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای اتمام پروژههای شیلات در استان نیاز است که امیدواریم اسکله بردخون در اولویت تکمیل قرار گیرد.
انتهای پیام/م