وی با اشاره به بحرانکمآبی در روستاهای بوشهر، دشتستان و تنگستان خاطر نشان کرد: روستای تحت پوشش تنگ ارم و بوشکان دشتستان و روستاهای نوار ساحلی تنگستان و بخش مرکزی بوشهر از پرتنشترین روستاهای این استان در بخش تامین آب آشامیدنی است.
رئیس اداره نگهداری و بهرهبرداری شرکت آبفار استان بوشهر از قطع شدن آب، خانه باغ در روستاها خبرداد و بیان کرد: برای مقابله با بحران کمآبی، شبکه آب شرب ۴۰ خانه باغ در روستاهای گورک، حومه عالیشهر، دیلم و گناوه که مشترک قانونی این اداره هستند، قطع شده است.
سیفی بوشهری با بیان اینکه با مشترکان پرمصرف برخورد قانونی میشود گفت: ۲ واحد مرغداری در شهرستان دیلم به سبب پرمصرفی، آب شرب آنها از شبکه آبرسانی قطع شده و از طریق تانکرها به آنها آبرسانی میشود.
وی از فعالیت ۴۰ تانکر آبرسان در این شرکت خبرداد و خاطر نشان کرد: از ۴۵۰ روستای این استان ۱۸۰ روستا با ۴۰ تانکر به آنها آبرسانی میشود.
رئیس اداره نگهداری و بهرهبرداری شرکت آبفار استان بوشهر طول شبکههای آبرسانی روستایی استان بوشهر را ۶ هزار کیلومتر دانست و با بیان اینکه ۳۵ درصد آن فرسوده است گفت: برخی شبکههای آبرسانی روستایی تا ۴۵ درصد فرسودگی دارد که باید نوسازی این شبکهها با تامین اعتبار در اولویت قرار بگیرد.
سیفی بوشهری با اشاره به اینکه نوسازی هر کیلومتر شبکه آبرسانی نیازمند ۸۰۰ میلیون ریال اعتبار است افزود: سال گذشته ۲۰۰ کیلومتر از شبکههای آبرسانی روستاهای استان بوشهر با ۱۶۰ میلیارد ریال اعتبار اصلاح و نوسازی شد.
وی با تاکید بر توجه به مدیریت مصرف برای عبور از بحران کمآبی گفت: تنش کمآبی قرار در روستاها به سبب پراکندگی روستاها از شهرهای استان بوشهر بیشتر است که باید مدیریت مصرف از جمله استفاده از شیرهای کاهنده مصرف در دستور کار مشترکان قرار بگیرد.
رئیس اداره نگهداری و بهرهبرداری شرکت آبفار استان بوشهر حفر چاه در روستای میلک و ورود آن به مدار برای آبرسانی ۲۶ روستا را از جمله برنامهها دانست و افزود: احداث ۵.۵ کیلومتر خط انتقال با حفر چاه به ظرفیت ۱۵۰۰ مترمکعب در شبانه روز برای تامین آب روستاهای جنوب برازجان از برنامههای دیگر است.
سیفی بوشهری با اشاره به لزوم صرفهجویی در مصرف آب برای مقابله با بحران کمآبی تصریح کرد: مردم با مدیریت مصرف میتوانند به برونرفت از تنش آبی کمک کنند.
انتهای پیام/م