در این گزارش آمده است: «اگر بخواهیم از روی واکنشهای پرشوری که در داخل اسرائیل نسبت به ناآرامیهای اخیر تهران صورت گرفته، درمورد شرایط ایران قضاوت کنیم، اینگونه استنباط میشود که جمهوری اسلامی در آستانه سقوط است و به زودی با یک دموکراسی غربی جایگزین میشود، و برجام نیز به طور کامل لغو شده و ایران نیروهایش را از سوریه خارج خواهد کرد. اما اگر ملاک قضاوت ما اخبار رسانهها و شبکههای اجتماعی باشد، این رویای اسرائیلی-آمریکایی با تعبیر شدن فاصله زیادی دارد.»
هاآرتص در ادامه نوشته است: «هیچ دلیلی وجود ندارد که تصور کنیم تعطیلی اختیاری برخی مغازهها در بازار بزرگ تهران و شعار دادن برخی معترضان نشانه آن است که کل کشور در شُرُف تعطیلی قرار دارد.»
زفی بارعل در بخش دیگری از گزارش خود آورده است: «در حال حاضر اقتصاد ایران دچار مشکل است. ارزش ریال در برابر دلار سقوط کرده، نرخ بیکاری ۱۲ درصد شده، صادرات نفت نیم میلیون بشکه در روز کاهش یافته و ممکن است با از سرگیری تحریمها این کاهش بیشتر شود. در این میان، اروپا هم هیچ تلاشی برای عمل به وعده خود برای اجرای برجام پس از خروج آمریکا انجام نمیدهد، شرکتهای خارجی هم در حال ترک ایران هستند. اما با این وجود، ایران کشور فقیری نیست. ذخایر ارزی آن حدود ۱۴۰ میلیارد دلار تخمین زده میشود، ۲۰ درصد کل درآمدهای این کشور نیز به صندوق توسعه ملی واریز میشود که در حال حاضر بیش از ۵۰ میلیارد دلار موجودی دارد. چین و روسیه هم قول دادهاند تجارت خود با ایران را حفظ کنند و حتی بیش از پیش آن را افزایش دهند. ترکیه هم اعلام کرده است از تحریمهای آمریکا علیه ایران پیروی نخواهد کرد.»
تحلیلگر هاآرتص همچنین در این مقاله در توضیح علل اعتراضات معیشتی ایرانیان اذعان میکند که برجام تحول اقتصادی بزرگی که وعده آن داده شده بود را ایجاد نکرد و با وجود آنکه مردم ایران حاضر بودند برای به بار نشستن ثمرات اقتصادی آن صبورانه انتظار بکشند، در نهایت باعث سرخوردگی آنها شد.
انتهای پیام/
ن درآمد چن میلیونی میخام
ن خونه ی آن چنانیییی
با پراید سر میکنیم تو یه آپارتمان کوچیک جا میشیم با نونم شکممون سیر میکنیم، ولـــــی تو دهن امریکا اسرائیل کشورای عربی میزنیم حالشون جا بیاد خدا لعنتشون کنه مرگ بر کفار
سرمونو بالا میگیریم تاریخمونو میسازیم مثل گذشته ایران قهرمان
رهبر و مقتدای ما فرموده بودند به دشمن اعتماد نکنید