در جلسات اعطای این گواهینامهها، مهندس زارع بر لزوم توجه مستمر به بحث امنیت فضای مجازی و نگهداشت سامانه مدیریت امنیت اطلاعات برای سالهای آتی تاکید کرد و اهمیت پیاده سازی "طرح امن سازی زیرساخت های حیاتی در قبال حملات الکترونیکی" مرکز افتا را یادآور شد.
معاون اجرایی مرکز مدیریت راهبردی افتا همچنین به نظام ملی پیشگیری و مقابله با حوادث فضای مجازی و تفکیک وظایف متولیان این حوزه اشاره کرد.
وی ضمن تبیین جایگاه مرکز مدیریت راهبردی افتا به عنوان تنها نهاد ناظر و هماهنگ کننده امنیت در حوزه دستگاه های زیرساختی، نقش مراکز حراست دستگاه ها را به عنوان بازوی اجرایی مرکز افتا مهم دانست و بر تعامل بیشتر بخش فناوری اطلاعات و حراست دستگاه ها تاکید کرد.
معاون اجرایی مرکز افتا همچنین با اشاره به روال ارزیابی و نظارت مرکز افتا بر شرکت های خصوصی خواستار اهتمام هر چه بیشتر مجموعه های بانکی در حوزه امنیت فضای سایبری خود شد.
مدیران ارشد دستگاههای مذکور ضمن تشکر از حمایت ها و خدمات مرکز افتا در حوزه امنیت فضای سایبری زیرساختهای حیاتی، آمادگی خود را برای گسترش محدوده پیاده سازی ISMS و تعامل هر چه بیشتر با این مرکز برای پیشبرد اهداف امنیتی در حوزه زیرساختی اعلام کردند.
پیش از این ، بانک های صادرات، ملت و تجارت نیز در بخشی از محدوده فناوری اطلاعات خود، موفق به دریافت گواهینامه سامانه مدیریت امنیت اطلاعات از مرکز مدیریت راهبردی افتا شده بودند.
انتهای پیام/