به گفته وی اکثر نانوایی های سنگگ ، بربری و لواش خمیر مایه مورد نیاز خود را از بازار سیاه با قیمت هر کیسه 50 تا 70 هزار تومان خریداری می کنند.
زراعت کار ادامه داد: علی رغم آنکه سندیکای خمیر مایه، طبق صورت جلسه انجام شده خمیر مایه مورد نیاز را در اختیار نانوایی ها قرار نمی دهد،اظهاراتی مبنی بر استفاده بیش از حد جوش شیرین، جوهر قند و... برای سفید و نرم شدن تولید نان را مطرح می کند.
رئیس اتحادیه نانوایان سنتی در پایان تصریح کرد: تا سال 85،استفاده از جوش شیرین در نانوایی ها مشکلی نداشت اما از ان سال به بعد نانوایان در صورت مصرف بیش از حد از سوی سازمان تعزیرات جریمه، 10 تا 15 میلیون می شوند چرا که طرز مصرف آن همانند دارو اندازه دارد.
انتهای پیام/