وی در تصریح نتایج آزمایشی که بر روی دانشآموزان دبستانی اهواز انجام شده، گفت: در این آزمایش با تهیه یک صبحانه استاندارد و معمولی و با انجام بررسیهای متقاطع مشاهده شد دانشآموزانی که وعده صبحانه را مصرف کردهاند در مقایسه با کسانی که صبحانه نخوردهاند، از قدرت تمرکز و حافظه کوتاهمدتی به میزان 20 درصد بالاتر، برخوردار هستند.
این استاد دانشگاه با تاکید بر لزوم ایجاد عادت مصرف صبحانه در خانواده اظهار کرد: افرادی که تمایل به خوردن صبحانه ندارند باید این عادت را به تدریج و با خوردن غذاهای سبک مانند نصف لیوان آبمیوه، چای رقیق و یا خوردن میوه، در خود ایجاد کنند.
این متخصص تغذیه درباره رژیم مناسب غذایی در ایام امتحانات عنوان کرد: پیشنهاد میشود قبل از امتحان غذای سنگین و پرچرب مصرف نشود و همچنین وعده شام به آخر شب موکول نشود. در وعده صبحانه نیز، مواد با پروتئین سرشار به همراه میوه فصل توصیه میشود.
منبع:بهداشت نیوز
انتهای پیام/