وی ادامه داد: این اطلاعات در بخش داخلی و در سطح منطقه کاربردهای بسیار زیادی داشته و ما هم اکنون آمادگی حضور در برنامههای جهانی هیدروگرافی را داریم.
راستاد تاکید کرد: سازمان بنادر ظرفیتهای بسیار خوبی در بخش ناوگان دریایی دارد و از طریق همین بخش به عضویت هیأت مدیره سازمان جهانی هیدروگرافی درآمدهایم.
مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی اظهار کرد: برای تمامی آبهای تحت مسئولیت خود ایران توانسته نقشههای مناسبی برای ناوبری ایمن تولید و در سطح بینالمللی منتشر کند.
وی افزود: در بخش تولید نقشههای الکترونیکی و کاغذی ایران هیچگونه کمبودی ندارد، زیرا که ضرورت اهمیت به روز بودن نقشهها میتواند در افزایش اطلاعات تاثیرگذار باشد.
در ادامه این مراسم ماتیاس یوناس دبیرکل سازمان بینالمللی هیدروگرافی با بیان اینکه مراسم روز جهانی هیدروگرفی هر ساله در تاریخ 21 ژوئن در مقر سازمان بینالمللی هیدروگرافی در موناکو و سایر سازمانها برگزاری میشود، گفت: خوشبختانه امروز روز جهانی هیدروگرافی را توانستهایم در کشور ایران و در کنار دریانوردان جشن بگیریم.
وی با بیان اینکه شناخت دقیق از خصوصیات دریاها و اقیانوسها برای بشر بسیار حیاتی است افزود: هماکنون سیاره ما میزبان بیش از 7 میلیارد انسان است که همگی نیازمند تغذیه و اشتغال هستند، بنابراین دریاها و اقیانوسها میتوانند این دو نیاز انسان را در مقیاس گستردهتر برآورده سازند.
یوناس تاکید کرد: باید از استفاده افراطی از این نعمات پرهیز کنیم چرا که این دارایی بشر همانند میراثی در اختیار ما قرار گرفته تا آن را برای نسلهای بعد حفظ کنیم.
دبیرکل سازمان بینالمللی هیدروگرافی نسل حاضر چندان در حفاظت این میراث موفق نبوده اکنون وظیفه ما است که خسارتهای به بار آمده را ترمیم و آلودگیها را پاکسازی کنیم.
وی گفت: انجام صحیح و به موقع بخشی از این وظیفه برعهده ما و تمامی مراجع مرتبط با هیدروگرافی قرار گرفته چرا که هیدروگرافی میتواند مبنایی علمی و اطلاعاتی برای تمامی اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه در دریاها و اقیانوسهای جهان به شمار رود.
یوناس با اشاره به نقش سازمان بینالمللی هیدروگرافی در این زمان گفت: همه ما در این حوزه هدفی مشابه داریم و ضروری است تلاشهای ما در این سطح بینالمللی همسو و هماهنگ باشد.
دبیرکل سازمان بینالمللی هیدروگرافی تاکید کرد: فعالیت ما بر استاندارد سازی فناوریهای نوین، گردآوری و استفاده از دادههای ضروری، ایجاد همکاری میان مناطق مختلف جهان و حمایت از رقابت سازنده استوار است.
وی تاکید کرد: بر همین اساس فعالیتهای هیدروگرافی زمانی میتواند از طریق این سازمان بینالمللی به اثربخشی آرمانی خود نائل شود که رویکردی یکپارچه و مشارکتی به سود تمامی ذینفعان دریاها و اقیانوسها اتخاذ نماید.
انتهای پیام/