به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ عبدالملكی معاون اشتغال و خودكفايی كميته امداد امام خمينی در نشست خبری با رئيس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران كه صبح امروز در این دانشگاه برگزار شد، گفت: امروزه كميته امداد تمامی قشر فقير كشور را تحت پوشش خود قرار داده است و توانسته صفر تا صد مسائل مربوط به بخش فقير كشور را در اولويت خود قرار دهد.
وی ادامه داد: يكی از حوزههای مهم كميته امداد، حوزه اشتغال است كه میخواهيم با جديت در اين حوزه ورود پيدا كنيم، متأسفانه امروز مشاغل هنوز در حالت سنتی باقی ماندهاند و بخش قابل توجهی از اين مسائل میتواند به حوزههای نوين ورود پيدا كند.
معاون اشتغال و خودكفايی كميته امداد امام خمينی تصريح كرد: در حال حاضر بيش از 5 هزار دانشجو از تعداد افراد تحت پوشش كميته امداد میتوانند وارد حوزه دانشبنيان شوند و هدف ما اين است كه مجتمعی را با كمک پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برای 20 گروه 3 تا 5 نفره راهاندازی كنيم تا بتوان از اين طريق فرآيند كسب و كار را در حوزه ICT حمايت كنيم.
عبدالملكی گفت: 70 هزار دانشجو و فارغالتحصیلان تحت پوشش كميته امداد هستند كه تعداد زيادی از اين دانشجويان عضو بنياد ملی نخبگان نيز هستند و میخواهيم از اين طريق اين افراد را حمايت و به سمت كارآفرينی سوق دهيم.
در ادامه اين نشست، عباس زارعی هنزكی رئيس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، گفت: خوشبختانه پارک دانشگاه تهران آمادگی دارد تا بتواند در زمينه كارآفرينی دانشجويان را حمايت كند و قرار است پس از برنامهنويسی با تشكيل يک تيم مباحث مربوط به ماركتينگ را انجام دهيم.
وی ادامه داد: در حال حاضر مهمترين مسئله اين است كه دانشجويان صاحبان ايده باید يک نقشه تجارتی داشته باشند و امروز كميته امداد با فراهم كردن اين سرمايهگذاری میتوانند از اين دانشجويان در زمينه كسبوكار حمايت كنند.
رئيس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران اضافه كرد: امروز اين دانشگاه شعبات مختلفی در شهرهای بزرگ كشور دارد و ما میتوانيم با كمک كميته امداد اين گروهها را در بازه 3 تا 5 ساله در شعبههای سراسر كشور تشكيل دهيم.
وي يادآور شد: پارک علم و فناوری دانشگاه تهران تاكنون توانسته خدمات نوآوری، كارآفرينی و رشد را به دانشجويان ارائه دهد و میتواند پتانسيل ايدهپردازی را برای دانشجويان به وجود آورد.
انتهای پيام/