وی افزود: ما یکی از جوانترین نسلها را در کشورمان داریم از این رو به لحاظ آموزههای دینی و اخلاقی میتوانیم جشنوارهای برگزار کنیم که برای ما ویژگیهای فراوانی داشته باشد و به نفع سینمای ایران تمام شود.
تهیه کننده سینما ادامه داد: اتفاق مثبت دیگری که در حوزه فیلمهای کودک و نوجوان افتاده این است که در بخش انیمیشن با بررسی تولید اولین فیلمها تا به حال، رشد بسیار خوبی داشتیم و به سمتی حرکت میکنیم که میتوانیم جایی در دنیا و در حوزه انیمیشن برای خودمان باز کنیم.
موسوی ادامه داد: در بخش عروسکی نیز گامهای رو به جلویی برداشته شده است و این پیشرفت با دیدن فیلم سینمایی عروسکی«خاله قورباغه» نسبت به قدیم کاملا مشهود است.
وی تصریح کرد: ما به لحاظ تاریخی ، داستانهای کهن غنی داریم که به جز این و با نقاط مثبتی که بدان اشاره کردم جشنواره کودک و نوجوان باید حداقل جزء سه جشنواره بزرگ دنیا باشد.
موسوی افزود: جشنواره کودک و نوجوان با دیگر جشنوارههای با ردههای سنی بالا متفاوت است، چرا که هرنوع فیلمی که به کودکان و نوجوانان مربوط باشد را میتواند داشته باشد بدون اینکه فیلمساز، نگران ممیزی باشد و این نقطه مثبتی برای کشورمان است.
این تهیه کننده بیان کرد: در مجموع سینمای کودک و نوجوان رشد خوبی داشته چنانچه میتواند در جمهوری اسلامی ایران با دردسر کمتری پیش برود و اگر قرار است جشنواره آن در بخش بین الملل برگزار شود سینمای آبرومندی خواهد بود.
موسوی با بیان اینکه اگر میخواهیم در سطح جهانی پیشرفت کرده و حرفهای بیشتری برای گفتن داشته باشیم نیاز به برنامه ریزی درازمدت و مدون داریم،گفت: این فستیوال نیاز به شورا و محل دائمی، تبلیغات جهانی، جذب شخصیتهای بزرگ سینمایی دنیا و ... دارد چرا که ما پتانسیل جهانی شدن را داریم و با برنامه ریزی دراز مدت میتوانیم به این مهم برسیم.
انتهای پیام/