وی تاکید کرد: امید است شرکتکنندگان در این کارگاه آموزشی بتوانند با خلاقیت و ابتکار عمل در اجرای طرح و انتقال آموزهها به جامعه هدف، در بالابردن قدرت سازگاری درشرایط مختلف، افزایش سطح مسئولیت پذیری اجتماعی و تقویت روحیه کار مشارکتی توسط مردم تاثیر گذار باشند.
آذرشب هدف نهایی طرح تربیت مربی توان افزایی و ارتقا تاب آوری اجتماعی را کاهش میزان بروز و شیوع آسیبهای اجتماعی در استان عنوان کرد و گفت: انتظار میرود در اجرای این کارگاه، بتوان با تدوین نقشه راه استان سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده استان تدوین و تنظیم شود.
سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر با بیان اینکه سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده استان بوشهر برای نخستین بار تدوین میشود خاطر نشان کرد: تمام ۱۰ شهرستان استان در تهیه و تدوین این سند مشارکت میکنند و از سازمانهای مردم نهاد بهعنوان بازوهای عملیاتی و اجرایی بخش دولتی مشارکت میشود.
وی از اجرای طرح توان افزایی و تاب آوری اجتماعی جوامع محلی در ۱۳ محله شهری و ۳ منطقه روستایی استان بوشهر از سال قبل خبرداد و بیان کرد: طرح توان افزایی و تاب آوری اجتماعی جوامع محلی برای امسال با همکاری فرمانداریها برای اجرای در ۱۲ منطقه آسیب خیز و در معرض آسیب شناسایی و طراحی شده است.
انتهای پیام/م
انتهای پیام/ ز