نخست وزیران پیشین رژیم صهیونیستی و فرماندهان نظامی و ژنرالهای این رژیم نظیر ایهود باراک و ایهود اولمرت و دان حالوتص و رهبران و افسران ارشد موساد نظیر شبتای شاویت و دانی یاتوم و یوسی مایمن مالکان این شرکتها هستند و از این طریق اموال نجومی را البته در راستای منافع سیاسی و نظامی و اقتصادی رژیم صهیونیستی به جیب میزنند.
مرکز مطالعات و پژوهشهای دمشق با عنوان اختصاری «مداد» در گزارشی به بررسی نقش و ابعاد خطرات این شرکتها در تحولات منطقه و جهان پرداخته است:
شرکت مطالعات و پژوهشهای استراتژیک «کِلا»
این شرکت یکی از مهمترین شرکت های صهیونیستی متخصص در زمینه ارائه خدمات جاسوسی و جمعآوری و تحلیل اطلاعات است که «دویر راز» آن را به ثبت رسانده است. او کارشناس پژوهش و تحلیل است و در گذشته به عنوان افسر تحلیل اطلاعات و پژوهشها در پستهای مدیریتی و فرماندهی سرویس جاسوسی نظامی رژیم صهیونیستی فعالیت میکرده است. او همچنین فارغالتحصیل رشته مدیریت و بازرگانی است که بعد از کنار گذاشتن فعالیتهای نظامی و جاسوسی خود اقدام به تاسیس این شرکت خصوصی کرده است.
شورای اداری شرکت مذکور شامل افراد زیر است:
افی ایتام: سرتیپ بازنشسته ارتش رژیم صهیونیستی که وابسته به جریانهای تندروی صهیونیستی است. او در گذشته از روسای فراکسیونهای پارلمانی رژیم صهیونیستی بود.
یعقوب عمیدرور: سرتیپ بازنشسته ارتش اسرائیل و رئیس بخش برنامه ریزی در ستاد ارتش که مدتی را نیز به عنوان مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی برای بنیامین نتانیاهو نخستوزیر اسرائیل کار کرده است. او 36 سال سابقه فعالیت در ارتش اسرائیل را دارد و وابسته به جریانهای تندروی صهیونیستی است.
عیران اشتاوبیر: او افسر مطالعات و فرمانده سابق یگانهای نخبه در سرویسهای جاسوسی رژیم صهیونیستی است. وی مسئولیت جمع آوری و تحلیل اطلاعات در یکی از مهمترین تیم های نظامی را بر عهده داشته و در شرکت مذکور نیز به عنوان تحلیلگر ارشد اطلاعات انجام وظیفه میکند. او بعد از بازنشستگی از ارتش به عنوان افسر ارشد تحلیل اطلاعات شناخته شده است.
نایل کوهین: این صهیونیست شریک سرمایهگذاری شرکت و صاحب شرکت سرمایه گذاری اسکای فند است که سرمایه آن بالغ بر 262 میلیون دلار است. او از مهمترین نظریه پردازان دنیای سرمایه گذاری و افزایش سود و از مهمترین کارشناسان بازار پول در سرزمینهای اشغالی است.
نیر باراک: یکی از موسسان شرکت است که مسئولیت ابزارهای گسترش و توسعه فعالیتهای شرکت را بر عهده دارد. نیر باراک از عوامل متخصص در زمینه علوم جاسوسی و جمعآوری و تحلیل اطلاعات و استفاده از این اطلاعات در سرمایهگزاریها و کسب سود است.
شبتای شاویت: او رئیس سابق موساد است که به عنوان مدیر کل در این شرکت فعالیت می کند. او برای کسب پول بیشتر شرکتهای دیگری را نیز تأسیس کرده که در زمینه نفت و گاز و مشاورههای امنیتی فعالیت میکنند که به آنها اشاره شد.
شلومو میزویس:او افسر سابق ارتش اسرائیل و از عناصر متخصص در زمینه آموزش مبارزات است. او در درگیری های متعددی حضور داشته و تجربه بالایی در توسعه توانمندیهای افسران نظامی دارد.
یغال ناوی: او نیز یکی از موسسان شرکت است که مسئول اداره بخشی از این شرکت است. او در گذشته به عنوان افسر سرویسهای جاسوسی رژیم صهیونیستی فعالیت کرده و متخصص هماهنگی و پیگیری مناسبات رژیم صهیونیستی با سرویسهای جاسوسی دولتهای دیگر بوده است. او همچنین به عنوان مشاور امنیتی یکی از وزرای سابق رژیم صهیونیستی فعالیت داشته و ارتباطات گستردهای با بیشتر سرویسهای اطلاعاتی کشورهایی دارد که همکاریهای خوبی با اسرائیل داشتهاند یا با اسرائیل تبادل اطلاعات کردهاند.
اوری الدوبی: او مدیر روابط عمومی شرکت مذکور است. وی عناصر متخصص را ضمن هماهنگی با دولتهای دیگر نظیر آمریکا برای گسترش همکاری بین این شرکت و شرکتها و سرویسهای نظامی و امنیتی به کشورهای دیگر اعزام میکند.
خطرات فعالیتهای شرکتهای امنیتی خصوصی رژیم صهیونیستی:
خطرات شرکتهای امنیتی خصوصی رژیم صهیونیستی بر حسب ماهیت، تخصص و سوابق صاحبان و مدیران آنها قابل بررسی است. این خطرات را میتوان در چند بخش حیاتی مورد بررسی قرار داد:
الف: نفت و گاز: به عنوان نمونه واضح در این زمینه میتوان به تسلط شرکت مرحاو به ریاست مایمن و شاویت بر شرکت ملی گاز اسرائیل در تعیین شرایط فروش گاز مصر به سرزمینهای اشغالی بدون در نظر گرفتن قیمت بازارهای جهانی اشاره کرد.
امروزه و بعد از اینکه مقادیر فراوانی از منابع گازی در سواحل سرزمین های اشغالی شناسایی شده، شرکتهای مذکور با تمامی ابزارهای قانونی و غیرقانونی به دنبال تامین منافع رژیم صهیونیستی از طریق کشورهای عربی هستند. این شرکتها تمامی پتانسیلهای اطلاعاتی و جاسوسی و ارتباطات بین المللی خود را ضد کشورهای رقیب به کار میگیرند و از تمام راهکارهای ممکن برای باج خواهی و پروندهسازی ضد این شرکتها استفاده میکنند تا بتوانند منافع اسرائیل را تامین کنند.
ب: تجارت و بازار سهام:بانک اطلاعات ویژه موجود در نزد این شرکتها و قدرت بالای آنها برای به کارگیری از این اطلاعات سبب میشود آنها سلاح مهمی را در خدمت به اهداف خود در اختیار بگیرند. بهترین مثال در این زمینه درخواست کمک بانک بزرگ سوئیس از باراک برای حضور در میان هیئت مدیره آن به عنوان مشاور اوضاع سیاسی برای ارزیابی اوضاع جنگ و صلح در جهان است.
شکی نیست که شرکت های صهیونیستی از دلارهای یهودیان ساکن آمریکا و نفوذ آنها در عرصههای مختلف استفاده میکنند تا بتوانند به سود مشترک و بالاتر دست پیدا کرده و قدرت خود را برای کنترل بازار و انحصار آن افزایش دهند. این همان کاری است که یوسی مایمن انجام داده و برای تحت کنترل گرفتن منابع گازی مصر از سام زیل میلیونر یهودی آمریکایی و صاحب روزنامه لس آنجلس تایمز و شیکاگو تریبون استفاده کرد.
زمینه های نظامی و سیاسی و جاسوسی و حضور شخصیتهای سیاسی و امنیتی و نظامی و عناصر وابسته به سرویسهای اطلاعاتی و جاسوسی رژیم صهیونیستی و سرکردگان درجه اول این رژیم در رأس شرکتهای مذکور و به ویژه استفاده از این عناصر در موضوع جمع آوری و تحلیل اطلاعات، به شرکتهای مذکور این امکان را میدهد تا بتوانند از ارتباطات و اطلاعات و مناسبات این افراد با شخصیتهای سیاسی و نظامی عربی و خارجی در فعالیتهای بازرگانی خود استفاده کنند تا بتوانند اهداف سیاسی و نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی را محقق کنند. شکی نیست که تجربه عوامل و مالکان این شرکتها در جمعآوری اطلاعات حساس و حیاتی و استفاده از آنها به نفع رژیم صهیونیستی باعث میشود آنها بتوانند از فعالیتهای این شرکتها برای باج خواهی در جهان عرب استفاده کنند.
همزمان با تحولات اخیر و فعالیتهای گروههای مسلح تروریستی نظیر داعش و جبهه النصره و القاعده بعید نیست که صاحبان شرکتهای امنیتی مذکور بخواهند آنها را در اولویت فعالیتهای محرمانه و علنی جاسوسی خود قرار دهند تا خدمات مربوطه را به آنها ارائه کنند. شرکتهای مذکور میتوانند از این ارتباطات برای تحقق منافع چند بعدی دولتها و موسسات نظامی و سیاسی برای پیشبرد اهداف اسرائیل استفاده کنند.
همچنین عجیب نیست که برخی از این شرکت های امنیتی در گذشتهای نه چندان دور مأمور تسهیل در روند فروش نفت از مناطق تحت کنترل داعش در عراق یا سوریه بوده اند. این در حالی است که اخیراً مشخص شده اسرائیل تعدادی از نفتکشهایی را که رهبران اقلیم کردستان عراق نتوانستهاند آنها را طی دو سال گذشته به فروش برسانند، در بندرهای خود تحویل گرفتهاند.
منبع:تسنیم
انتهای پیام/