وی در ادامه تصریح کرد: در دستور کار قرار گرفتن لوایح مختلف در مجلس به معنی تصویب نهایی نیست و هر یک از لوایح در واقع باید ماده به ماده مورد نقد قرار بگیرند و جزئیات هر بخش آن به طور دقیق بررسی شوند.
نائب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی با اشاره به بالا بودن تعداد ماده های لایحه حمایت از حقوق کودکان یادآور شد: به دلیل بالا بودن تعداد ماده های لایحه فوق، زمان زیادی برای بررسی آن لازم است و به همین دلیل ممکن است بررسی و تصویب نهایی آن، کمی طولانی شود.
کاظمی در ادامه تاکید کرد: لایحه حمایت از حقوق کودکان در طی این سال ها در دستور بررسی نمایندگان مجلس در صحن رسمی قرار نگرفته بود و این نخستین بار است که لایحه فوق در صحن علنی مورد بررسی قرار می گیرد.
وی همچنین اظهار کرد: نمی دانم در مجالس دوره های هشتم و نهم چه اتفاقاتی در خصوص بررسی لایحه حمایت از حقوق کودکان رخ داده است و باید بگویم که پیشرفت نقد و بررسی این لایحه در زمان کار نمایندگان دوره دهم خوب بوده است.
نائب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: نمایندگان مجلس در دوره فعلی با تشکیل کمیته های کارشناسی و انجام کارشناسی های مورد نیاز در خصوص لایحه حمایت از حقوق کودکان، گام های خوبی را در جهت تسریع به تصویب این لایحه برداشته است.
کاظمی در ادامه تاکید کرد: وقتی لایحه ای در دستور کار بررسی نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار بگیرد، از دستور خارج نمی شود تا تکلیف نهایی که تصویب یا رد آن مشخص شود.
انتهای پیام/