سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مواد غذایی که ریسک از بین رفتن استخوان‌ را کاهش می‌دهند

محققان دریافتند رژیم غذایی سرشار از پروبیوتیک در زنان سالمند ریسک از بین رفتن استخوان ها را به نصف کاهش می دهد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  محققان عنوان می کنند رژیم غذایی مملو از پروبیوتیک، علاوه بر حفظ سلامت روده ها، به کاهش ریسک پوکی استخوان هم کمک می کند؛ پوکی استخوان ناشی از نابودی استخوان ها است که موجب شکستگی استخوان یک زن از هر سه زن بالا ۵۰ سال در جهان می شود.

«ماتیاس لورنتزون»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه گوتنبرگ سوئد، در این باره می گوید: «زنان مسن بیشتر در معرض پوکی استخوان و شکستگی استخوان قرار دارند. درمان با پروبیوتیک ها می تواند شیوه ای موثر و ایمن در پیشگیری از آغاز پوکی استخوان در بسیاری از زنان مسن در آینده باشد.»

شکنندگی استخوان ها یا پوکی استخوان ناشی از استخوان های متخلخل و ضعیف است که می تواند موجب شکستگی آنها در شرایطی نظیر افتادن به زمین شود.

طبق اعلام بنیاد بین المللی پوکی استخوان، این مشکل هر ساله موجب بروز شکستگی استخوان در بیش از ۸.۹ میلیون نفر می شود، یعنی هر ۳ ثانیه یکبار یک مورد شکستگی ناشی از پوکی استخوان اتفاق می افتد.

در سطح جهانی، یک زن از هر ۳ زن بالا ۵۰ سال شکستگی ناشی از پوکی استخوان را تجربه می کند، در حالیکه این رقم در مورد مردان با رده سنی مشابه یک نفر به ازای هر ۵ نفر است.

در این مطالعه، تیم تحقیق به حدود ۱۰۰ زن سالمند با میانگین سنی ۷۶ سال، در طول یک سال هر روز پودری حاوی باکتری Lactobacillus reuteri ۶۴۷۵ به عنوان باکتری افزایش دهنده سلامت یا دارونما دادند.

محققان مشاهده کردند زنانی که پودر حاوی باکتری های فعال دریافت کرده بودند در مقایسه با زنانی که دارونما دریافت کرده بودند تنها نیمی از تراکم استخوانی بدن شان را از دست دادند.

منبع:مهر

انتهای پیام/

پروبیوتیک ها ریسک از بین رفتن استخوان ها را کاهش می دهند

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.