وی با بیان این که خراسان شمالی تفرجگاههای شاخصی دارد که باید به اطلاع عموم مردم برسد، افزود:بخش خصوصی باید در راستای تقویت حوزه گردشگری بسیار فعالتر شود. ضمن این که ما نیز از این موضوع استقبال کنیم و مورد حمایت قرار میدهیم.
معاون عمرانی استاندار خراسان شمالی درباره سوانح جادهای هم خاطرنشان کرد: میانگین زمان رسیدن عوامل خدمات رسان به صحنه تصادفات و حادثه بسیار حائز اهمیت است بنابراین در این بخش باید آمار استانهای موفق هم مورد توجه قرار گیرد تا بدانیم این استان نسبت به سطح کشوری از چه جایگاهی برخوردار است.
وی تصریح کرد: هزینههای زیادی برای بهبود وضعیت راهها صرف شده است و هر سال با اتفاقات خوبی در این حوزه روبه رو هستیم و با استانداردهای لازم در حال ارتقای شاخصها هستیم، اما باید آمار تصادفات و افزایش آن مورد آسیب شناسی جدی قرار گیرد.
رجبزاده در بحث تصادفات یکی از عوامل جدی بروز حادثه را بی توجهی راننده به مسیر جلو ذکر کرد و گفت:در این حوزه نیازمند فرهنگ سازی و ارائه آموزشهای لازم هستیم.
وی هم چنین شناسایی آسیبهای نگهداشت راهها و نصب علائم ایمنی و راه اندازی کیوسکهای اطلاعاتی درباره تفرجگاههای در مبادی ورودی شهرها را خواستار شد تا اطلاعات جامعی در اختیار مسافران قرار گیرد.
معاون استاندار با تاکید بر این که در بخش تقویت حوزه گردشگری نباید از ظرفیت شبکههای اجتماعی غافل شد، ادامه داد: این شبکهها در حال حاضر یک ظرفیت بزرگ تبلیغاتی محسوب میشود و حتی گروههایی مختص معرفی حوزههای گردشگری استانها هم فعال شدهاند که میتوان از این طریق خراسان شمالی را به مردم دیگر مناطق کشور معرفی کرد.
رجبزاده در پایان گفت: مشکلات و نواقص سرویسهای بهداشتی و رستورانهای بین راهی مورد بازنگری و بازدید مستمر قرار گیرد، زیرا بهزودی اوج گیری سفرهای تابستانی را شاهد خواهیم بود.
انتهای پیام/پ