سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم عنوان کرد؛

به دنبال اکتشافات باستان شناسی در شهر قم هستیم

به دنبال اکتشافات جدید باستان شناسی در شهر قم وبازسازی و مرمت ابنیه تاریخی و اماکن تاریخی استان با همکاری دستگاه‌های اجرایی،اداره اوقاف و شهرداری هستم.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛حمید یزدانی،مدیرکل  میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم، ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل سابق و جدید میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در سالن همایش ونوس با اشاره به سابقه استان قم گفت: این استان در طول دوره‌های تاریخی مختلف نقش خودش را در عرصه‌های ملی و مذهبی نشان داد و یکی از مقاصد گردشگری جهان اسلام، شهر قم است.

وی ادامه داد: یکی از مهم ترین شهرهای گردشگری مذهبی کشور، شهر قم است و طلاب حوزه علمیه در این شهر مشغول تحصیل هستند. باید از ظرفیت‌های موجود در شهر قم برای اعتلای مبانی دین اسلام و فرهنگ ایرانی، نهایت بهره برداری صورت بگیرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم اضافه کرد: به دنبال مرمت ابنیه تاریخی، مساجد و اماکن تاریخی استان با همکاری دستگاه‌های اجرایی دیگر به خصوص اداره اوقاف و شهرداری هستم، همچنین اکتشافات باستان شناسی در شهر قم به صورت جدی دنبال می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم عنوان کرد: به دنبال این هستم که یک یا دو اثر تاریخی این استان برای ثبت در آثار میراث فرهنگی جهانی نامزد شود، همچنین در ثبت آثار تاریخی استان به عنوان آثار ملی کوشا خواهم بود و همایشی برای ثبت این آثار در آینده در قم برگزار شود.

یزدانی، تدوین تقویم گردشگری استان قم را از برنامه‌های آتی خود دانست و ابراز کرد: برای ایجاد موزه‌های مختلف همچون موزه بزرگان دین و موزه سفر با همکاری نهادهایی همچون حوزه علمیه و شهرداری تلاش خواهم کرد تا آثار تاریخی استان در این موزه‌ها به نمایش گذاشته شود.

وی ادامه داد: برای ارتقاء کمی و کیفی هتل‌ها و مجتمع‌های گردشگری استان قم تلاش می‌کنم، این بخش در ایجاد اشتغال در استان نقش دارد.

یزدانی، توانمندی استان قم در عرصه صنایع دستی را بسیار دانست و بیان کرد: امکان توسعه بخش صنایع دستی در استان وجود دارد، حل مشکلات هنرمندان این عرصه را پس از آسیب شناسی به صورت جدی دنبال می‌کنم تا شاهد تحول در بخش صنایع دستی در قم باشیم.

وی ادامه داد: ایرانیان صاحب خرد بهترین رابطه بین انسان و طبیعت را در کویر به نمایش گذاشتند، بدون اینکه خدشه ای به طبیعت وارد شود، به دنبال توسعه کویرنوردی و بوم گردی در استان قم هستم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم در پایان یادآورشد: تلاش مضاعفی برای ارتباط با تشکل‌های بخش خصوصی در دوره مدیریتی خودم خواهم کرد.

انتهای پیام/ح

تقویم گردشگری در استان قم تدوین می‌شود

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.