وی ادامه داد: یکی از مهم ترین شهرهای گردشگری مذهبی کشور، شهر قم است و طلاب حوزه علمیه در این شهر مشغول تحصیل هستند. باید از ظرفیتهای موجود در شهر قم برای اعتلای مبانی دین اسلام و فرهنگ ایرانی، نهایت بهره برداری صورت بگیرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم اضافه کرد: به دنبال مرمت ابنیه تاریخی، مساجد و اماکن تاریخی استان با همکاری دستگاههای اجرایی دیگر به خصوص اداره اوقاف و شهرداری هستم، همچنین اکتشافات باستان شناسی در شهر قم به صورت جدی دنبال میشود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم عنوان کرد: به دنبال این هستم که یک یا دو اثر تاریخی این استان برای ثبت در آثار میراث فرهنگی جهانی نامزد شود، همچنین در ثبت آثار تاریخی استان به عنوان آثار ملی کوشا خواهم بود و همایشی برای ثبت این آثار در آینده در قم برگزار شود.
یزدانی، تدوین تقویم گردشگری استان قم را از برنامههای آتی خود دانست و ابراز کرد: برای ایجاد موزههای مختلف همچون موزه بزرگان دین و موزه سفر با همکاری نهادهایی همچون حوزه علمیه و شهرداری تلاش خواهم کرد تا آثار تاریخی استان در این موزهها به نمایش گذاشته شود.
وی ادامه داد: برای ارتقاء کمی و کیفی هتلها و مجتمعهای گردشگری استان قم تلاش میکنم، این بخش در ایجاد اشتغال در استان نقش دارد.
یزدانی، توانمندی استان قم در عرصه صنایع دستی را بسیار دانست و بیان کرد: امکان توسعه بخش صنایع دستی در استان وجود دارد، حل مشکلات هنرمندان این عرصه را پس از آسیب شناسی به صورت جدی دنبال میکنم تا شاهد تحول در بخش صنایع دستی در قم باشیم.
وی ادامه داد: ایرانیان صاحب خرد بهترین رابطه بین انسان و طبیعت را در کویر به نمایش گذاشتند، بدون اینکه خدشه ای به طبیعت وارد شود، به دنبال توسعه کویرنوردی و بوم گردی در استان قم هستم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم در پایان یادآورشد: تلاش مضاعفی برای ارتباط با تشکلهای بخش خصوصی در دوره مدیریتی خودم خواهم کرد.
انتهای پیام/ح