سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سالانه ۲۳۰۰ تن گوشت مرغ در چابهار تولید می‌شود

مدیرجهاد کشاورزی چابهار گفت: سالانه ۲ هزار و ۳۰۰ تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه می‌شود.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، غلامحسین بامبری اظهار داشت: هم اینک هفت واحد تولیدی مرغ گوشتی در سطح شهرستان چابهار وجود دارد.

وی بیان کرد: در هر دوره پرورش امکان تولید و عرضه ۱۹۰ هزار قطعه مرغ وجود دارد.

وی گفت: در یک سال گذشته یک واحد پرورش مرغ گوشتی ۲۰ هزار قطعه‌ای دیگر راه اندازی شده است تا در مسیر ارتقای ظرفیت تولید گوشت مرغ چابهار با هدف افزایش ضریب خوداتکایی شهرستان حرکت کرده باشیم.

مدیر جهاد کشاورزی چابهار با بیان اینکه تولید مرغ گوشتی برای خود اتکایی این شهرستان به این گوشت حدود ۴۰ درصد است، تصریح کرد: سرمایه گذاران بخش خصوصی برای راه اندازی واحد تولید مرغ گوشتی همت کنند.

بامبری ادامه داد: شهرستان چابهار با جمعیت حدود ۳۰۰ هزار نفری و داشتن گردشگر در طول سال به ویژه تعطیلات سال نو نیازمند تولید گوشت مرغ بیشتری است.

انتهای پیام/گ

تولید گوشت مرغ در چابهار

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.