او با اشاره به اینکه نصب و راه اندازی و سرویس انواع کولرها، باید توسط متخصصان انجام شود، گفت: کولرهای آبی علی رغم داشتن ظاهری ساده، در صورتیکه توسط متخصص نصب، راه اندازی و سرویس نشود، هم به لحاظ ایمنی و هم به لحاظ کارکرد، مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد.
رئیسی با بیان اینکه قبل از سرویس کولرها باید حتما برق آن را قطع و بی برقی را با فازمتری سالم، آزمایش کرد، گفت: باید اطمینان کنیم که در طول مدت سرویس کولر، برق آن به شکل ناخواسته وصل نمیشود.
او با تصریح اینکه در مسیر سیم فاز کولر باید حتما فیوز نصب شده باشد، گفت: مسیر انشعاب برق و سیم کشی و کابلهای برق ورودی کولر را باید کنترل و از صحت مدار و سالم بودن کابل اطمینان حاصل کرد و اگر کابل و سیمها بخاطر آسیب فیزیکی یا تابش خورشید فرسوده شده است حتما آن را تعویض کرد؛ تاکید میشود که از پیچیدن نوارچسب دور سیم و کابلی که آسیب دیده باید خودداری کرد.
رئیسی با اشاره به لزوم اتصال بین سیم ارت کولر به سیم ارت منزل، گفت: از ریختن آب با استفاده از شیلنگ یا پارچ روی پوشالها خودداری کنید، زیرا این اقدام امکان برق گرفتگی فرد را افزایش خواهد داد.
مدیر دفتر ایمنی و کنترل ضایعات شرکت توزیع نیروی برق شیراز با این تاکید کرد در صورت نیاز به دست زدن به بدنه کولر، ابتدا برق آن را قطع کرده و از بی برق بودن آن با استفاده از فازمتر مطمئن شوید، گفت: تحت هیچ شرایطی به ترمینال کولر نباید دست زد، زیرا امکان دارد برقدار بوده و باعث برق گرفتگی شود.
رئیسی همچنین تصریح کرد: به هیچ عنوان برقکار یا سرویسکار کولر به تنهایی برای سرویس، نصب یا راه اندازی مراجعه نکند بلکه در صورت تنها بودن فرد، حتما یک فرد بزرگسال برای مراقبت، او را همراهی کند.
مدیر دفتر ایمنی و کنترل ضایعات توزیع نیروی برق شیراز تاکید کرد که احداث سیستم ارت موثر و نصب کلید محافظ جان در ساختمان تا حد زیادی از حوادث برق گرفتگی جلوگیری میکند.
انتهای پیام/ر