وی نرخ منطقی هر کیلو خرما در بازار را 5 هزار تومان اعلام کرد و افزود: با وجود نرخهای بالای خرما در بازار، جای سوال است که چرا مسئولان هیچ واکنشی به وجود دلالان و واسطه گران و افزایش چشمگیر قیمتها نشان نمیدهند.
موسوی خرید توافقی خرما را راهکار مناسب کنترل قیمت دانست و تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی در ابتدای فصل برداشت همانند سایر محصولات باید اقدام به خرید خرما با نرخ های منطقی از کشاورزان کند تا با ذخیره سازی مناسب محصول با نوسان چشمگیر قیمت در ماه های پر تقاضا روبهرو نشویم.
دبیر انجمن خرما میزان تولید سال گذشته خرما را یک میلیون تن اعلام کرد و افزود: سالانه 400 هزارتن از این میزان باید به بازارهای هدف صادر شود.
وی در پایان با اشاره به تأثیر خرید توافقی بر جلوگیری از تنش و التهابات بازار، گفت: با توجه به آنکه 50 درصد محصول در ماه رمضان و مابقی در سایر فصول مورد استفاده قرار میگیرد، بنابراین خرید توافقی و ذخیره سازی به موقع خرما تأثیر بسزایی در کنترل قیمت محصول در بازار دارد در حالیکه فقدان نظارت و ذخیره سازی به موقع خرما موجب میشود این محصول با نرخ های سرسام آوری که ناشی از جولان دلالان در بازار است، عرضه شود.
انتهای پیام/