سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قرارداد تامین 200 ست تراورس بتونی امضا شد

قرارداد تامین 200 ست تراورس بتونی با بار محوری 25 تن در آخرین روز از برگزاری ششمین نمایشگاه بین المللی صنعت حمل ونقل ریلی به امضا رسید .

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان سعید رسولی در حاشیه مراسم امضای قرارداد تامین 200 ست تراورس بتونی در جمع خبرنگاران گفت: ارزش این قرارداد 34 میلیارد ریال است و در طی دو سال این تروارس های تولیدی شرکت بتون صنعت بریس به شرکت گسترش صنایع ریلی ایران ( ایرید) تحویل می شود که ارزش این قرارداد تا دو برابر نیز قابل افزایش است.

وی رونمایی از موتور ملی ریلی، واگن مخزن دار شرکت حمل ونقل پارسیان ، کتاب یک صد سال تاریخ مهندسی راه آهن ایران و ماشین ارزیابی اتوماتیک زیر ساخت خط آهن و امضای چند قرارداد تولید واگن های مسافری و باری را از مهم ترین رویدادهای این نمایشگاه اعلام کرد.

تراورس های بتونی به کشورهای آسیای میانه صادر می شود

همچنین مدیرعامل شرکت بتون صنعت پس از امضای قرارداد گفت: این شرکت دانش بنیان با استفاده از فناوری های جدید سالیانه به طور متوسط تولید 750 هزار تراورس بتونی را در دستور کار خود قرار داده که کیفیت تولید این محصول نیز از سوی دانشگاه مونیخ آلمان مورد تایید قرار گرفته است.

میرابیان افزود: تراورس های تولیدی این شرکت می توانند در حوزه حمل باری 25 تا 30 تن و برای حوزه های جابجایی مسافر نیز تا سرعت 300 کیلومتر از قطارهای مسافری را تحمل کنند.

وی یادآور شد: محصولات این شرکت در حال حاضر در پروژه های ملی خط آهن بافق- زرین شهر به طول 450کیلومتر، خط آهن قزوین - رشت، خط آهن میانه - تبریز و ملایر - کرمانشاه مورد استفاده قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت بتون صنعت همچنین گفت: با تولید این محصولات در داخل تاکنون صرفه جویی ارزی زیادی نصیب کشور شده و همه محصولات این شرکت مطابق با بالاترین کیفیت استانداردهای اروپایی تولید می شود.

میرابیان تاکید کرد: برای هرکیلومتر خط آهن هزار و 660 عدد تراورس بتونی مورد استفاده قرار می گیرد و هم اکنون این شرکت موفق شده با تولید 750 هزار تراورس بتونی در هر روز سه کیلومتر از خطوط ریلی کشور نوسازی شود.

وی افزود: تمام تراورس های بتونی مورد نیاز متروی تهران نیز توسط این شرکت تولید شده و تاکنون با استانداردهای بین المللی موفق شدیم 200 هزار تراورس بتونی به طول 150 کیلومتر به متروی تهران تحویل دهیم.

وی ادامه داد: هم اکنون با چندین شرکت کشورهای آسیای میانه نیز در حال مذاکره هستیم و تفاهم نامه ای نیز با رئیس راه آهن روسیه به امضا رسیده تا امکان صادرات تراورس های بتنی این شرکت به کشورهای آسیای میانه و روسیه فراهم شود، ضمن این که اولین محموله تراورس این شرکت به کشور عمان صادر می شود.

500 دستگاه سوزن شبکه ریلی تا پایان امسال تولید می شود

مدیرعامل شرکت گسترش صنایع ریلی ایران نیز در این مراسم گفت: این شرکت اولین تولید کننده سوزن های شبکه ریلی کشور است به طوری که در سال 94 بیش از 50 دستگاه سوزن خط آهن در این شرکت تولید شد.

طاهرزاده افزود: این شرکت در سال 95 بیش از 260 دستگاه و در سال گذشته حدود 380 دستگاه تولید کرد که تا پایان امسال نیز 500 دستگاه سوزن شبکه ریلی تولید می کند که با استفاده از این سوزن ها تغییر مسیر قطارهای مسافری و باری در شبکه ریلی و ایستگاه های راه آهن انجام می شود.

وی یادآور شد: محصولات این شرکت از 20 سال پیش شروع شده و هم اکنون سوزن تولیدی این شرکت تحت لیسانس شرکت وسلوه فرانسه طبق استانداردهای اروپایی و بین المللی به شرکت های راه آهن و مترو تحویل شده تا در خطوط ریلی خود استفاده کنند.

مراسم اختتامیه نمایشگاه بین المللی صنعت حمل ونقل ریلی امروز همزمان با چهارمین روز از برگزاری این نمایشگاه و با امضای قرارداد تامین 200 ست تراورس بتونی توسط سید کاظم طاهرزاده مدیرعامل شرکت گسترش صنایع ریلی ایران و حسین مرابیان مدیرعامل شرکت بتون صنعت بریس برگزار شد.

ششمین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل ریلی، صنایع و خدمات وابسته که از 29 خرداد 97 با حضور 90 شرکت خارجی و 200 شرکت ایرانی در حوزه صنعت حمل ونقل ریلی کشور شروع به کار عصر پایان یافت.

در این نمایشگاه 90 شرکت خارجی از کشورهای آلمان، چین، روسیه، لتونی، اسپانیا، ترکیه، جمهوری چک و اتریش آخرین دستاوردهای خود را در بخش های تولید واگن های مسافری ، باری ، لوکوموتیو و قطعات مختلف صنعت حمل ونقل ریلی و تجهیزات الکترونیک خطوط ریلی به نمایش گذاشتند.

توجه به توسعه حمل ‌و نقل ترکیبی و لجستیک و برگزاری چندین میزگرد تخصصی از رویکردهای اصلی ششمین نمایشگاه بین المللی حمل ونقل ریلی بود تا طبق سند جدید، استراتژی حمل‌و نقل لجستیک و حمل‌ و نقل ترکیبی چند وجهی در مدل‌های مختلف زمینه های توسعه آن در ایران فراهم شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.