سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کلنگ زنی ساخت مدرسه خیری روستایی چابهار

کلنگ ساخت مدرسه خیری روستای وشنام دری چابهار امروز با حضور شماری از مسئولان استانی و محلی و قشر‌های مختلف مردم به زمین زده شد.

به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، غلامرضا مجیدی  فرماندار چابهار در حاشیه این مراسم گفت: این مدرسه در ۶ کلاس درس برای استفاده ۱۸۷ دانش آموز و در زمینی به مساحت ۲ هزار و ۴۰۰ مترمربع ساخته می‌شود.

غلامرضا مجیدی افزود: برای ساخت این مدرسه ۲۷۰ میلیون تومان اعتبار توسط یکی از خیران نیک اندیش هزینه می‌شود.

وی بیان کرد: چابهار از نظر فضای آموزشی استاندارد محروم‌ترین شهرستان سیستان و بلوچستان و حتی کشور است، به طوری که تمام مدارس ۲ شیفته فعالیت می‌کنند و دانش آموزان ۲ برابر استاندارد در یک کلاس مشغول به تحصیل هستند.

وی گفت: سرانه فضای آموزشی به ازای هر دانش آموز در شهر چابهار ۴۸ سانتی متر مربع و در مجموع بخش‌های مرکزی، پلان و دشتیاری یک متر و ۸۷ سانتی متر مربع است.

فرماندار چابهار تصریح کرد: ساخت بیش از ۲ تا سه هزار کلاس درس جدید در این شهرستان ضروری است که تحقق این امر ورود خیران و کمک خارج از نوبت اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان را می‌طلبد.

مجیدی برقرسانی و خرید انشعاب برق، تامین آب مدارس، حصارکشی، نوسازی و استاندارد سازی مدارس فرسوده و نامناسب را خواستار شد و افزود: دانش آموزان محروم چابهار نیازمند توجه بیشتر برای تحویل لوازم التحریر، کیف و کفش در سال تحصیلی جدید هستند.

وی همچنین ارتقای سرانه فضای آموزشی به حدود چهار تا پنج مترمربع را خواستار شد.

وی تاکید کرد: با اعتبارات اندک سالانه هیچ مشکلی در حوزه فضای آموزشی حل نمی‌شود و چندین سال دیگر هم چابهار به نصف میانگین کشوری نخواهد رسید.

مدیر آموزش و پرورش چابهار نیز اظهار داشت: این شهرستان از محرومیت تاریخی از نظر آموزشی و فضای استاندارد برخوردار است و به نوعی محروم‌ترین منطقه در سطح سیستان و بلوچستان شناخته می‌شود.

حسن نوروزی با بیان اینکه استاندارد کشور برای سرانه فضای آموزشی به ازای هر دانش آموز هشت مترمربع و میانگین سیستان و بلوچستان سه متر و ۱۱ سانتی مترمربع است، خاطرنشان کرد: در شهرستان چابهار این آمار کمتر از ۲ متر مربع است و در سطح بخش مرکزی به یک متر هم نمی‌رسد.

وی رشد سریع جمعیت دانش آموزی، مهاجرت و نبود توجه به موقع برای ساخت مدرسه را علت عقب افتادگی شدید شهرستان چابهار از نظر فضای آموزشی عنوان کرد.

وی بیان کرد: چابهار از نظر اقتصادی، گردشگری، تجاری و ترانزیتی از شهر‌های مورد علاقه مردم برای سکونت است و مهاجرت به این شهر بیش از سایر نقاط استان است.

مدیر آموزش و پرورش چابهار گفت: هم اینک ۱۶ مدرسه با حدود ۸۰ کلاس درس در این شهرستان در حال ساخت است که با افتتاح آن‌ها بخشی از مشکلات کمبود فضای آموزشی مرتفع می‌شود.

وی گفت: در مجموع در ۲ محدوده آموزش و پرورش چابهار و دشتیاری بیش از ۷۵ هزار دانش آموز مشغول به تحصیل هستند.

انتهای پیام/ع

ساخت مدرسه خیری  چابهار

برچسب ها: فرمانداری ، فرهنگیان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.