سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ثبت شرکت در عرض 3 ساعت / مسیر ترانزیتی منطقه آزاد ماکو، با صرفه‌ترین راه ارتباطی به اروپا

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: مسیر ترانزیتی منطقه آزاد ماکو، با صرفه‌ترین و سریع‌ترین راه ارتباطی آسیای میانه به اروپا است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛ «غلامرضا سلیمانی»  مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو در دیدار با هیئت تجاری اقلیم کردستان عراق طی نشستی با عنوات پنل تخصصی فرصت‌های ویژه سرمایه‌گذاری مشترک کشور‌های همجوار در تشریح ظرفیت‌های ترانزیتی، کشاورزی، معدنی و گردشگری این منطقه آزاد گفت: مسیر ترانزیتی منطقه آزاد ماکو، با صرفه‌ترین و سریع‌ترین راه ارتباطی آسیای میانه به اروپا است که ۲۰ روز از مسیر‌های ترانزیتی مشابه کوتاه‌تر است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو ادامه داد: برای ارتباط اقلیم کردستان عراق با اروپا و آسیای میانه، راهی بهتر از منطقه آزاد ماکو وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی ماکو آمادگی خود را در راستای همکاری با اقلیم کردستان در جهت بهره‌مندی ظرفیت‌های عظیم منطقه اعلام می‌کند.

سلیمانی با اشاره به این‌که ظرفیت‌ها و امتیازات ویژه منطقه آزاد ماکو برای تجار اقلیم کردستان عراق می‌تواند به فرصت تبدیل شود، تصریح کرد: جهت تسریع روند سرمایه‌گذاری در منطقه، راهکاری تدارک دیده شده است که سرمایه‌گذاران می‌توانند در عرض ۳ ساعت شرکت‌های خود را به ثبت برسانند.

وی با اشاره به این‌که بانک‌ها و شرکت‌های بیمه برای اقدامات بین‌المللی آمادگی‌های لازم را ندارند، گفت: جهت رفاه حال سرمایه‌گذاران، در منطقه آزاد ماکو به دنبال بیمه‌ها و بانک‌های بین‌المللی هستیم.

شیخ «مصطفی عبدالرحمن»، رئیس اتحادیه صادرکنندگان و واردکنندگان اقلیم کردستان عراق نیز گفت: اقلیم کردستان عراق در حوزه صادرات و واردات روابط بسیار نزدیکی با جمهوری اسلامی ایران دارد و مصمم بر افزایش این روابط در میان شرکت‌های اقلیم کردستان عراق است.

رئیس اتحادیه صادرکنندگان و واردکنندگان اقلیم کردستان عراق افزود: از میان ۸۰۰۰ شرکت فعال در اقلیم کردستان عراق، ۱۵۰۰ شرکت با ایران همکاری می‌کنند.

وی گفت: ایران همیشه شریک اول تجاری عراق بوده و بیشترین تنوع صادرات و واردات را با ایران دارد.

رئیس اتحادیه صادرکنندگان و واردکنندگان اقلیم کردستان عراق در ادامه با تأکید بر تمایل همکاری با شرکت‌های فعال کشور جمهوری اسلامی ایران گفت: ایجاد مناطق آزاد مشترک بین دو کشور می‌تواند موجب افزایش روابط تجاری دو کشور شود و حجم بروکراسی‌های اداری را کاهش دهد.

هم‌چنین «سخائی» نماینده وزارت اقتصاد و سرمایه‌گذاری ایران در این جلسه گفت: سرمایه‌گذاری‌های مشترک در ایران و اقلیم عراق علاوه‌بر منافع مالی، می‌تواند منافع غیر مالی مهمی نیز بهمراه داشته باشد.

سخایی افزود: هدف از حضور در این نشست، تبدیل روابط کوتاه مدت و محدود تجاری بین ایران و اقلیم به روابط طولانی و پایدارتر است.

وی در ادامه تصریح کرد: وزارت اقتصاد با هدف تشویق سرمایه‌گذاران، خدمات و تضمین‌هایی ارائه می‌دهد که یکی از مهم‌ترین آن‌ها نقل و انتقالات ارزی میان دو کشور است.

 

انتهای پیام/ی

 

دیدار هیئت تجاری کردستان عراق از منطقه آزاد ماکو

برچسب ها: صادرات ، وادرات
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.