وی با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد آب آشامیدنی استان خارج از استان تامین میشود تاکید کرد: ذخایر منابع آب استان بوشهر به سبب خشکسالیهای پیدر پی کاهش یافته که در این راستا مدیریت مصرف در استان امری مهم و ضروری است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با اشاره به جبران بخشی از کمبودهای منابع آب آشامیدنی استان بیان کرد: در این راستا حفر ۹ حلقه چاه در جنوب برازجان مصوب شد که عملیاتی حفاری آنها آغاز شده است.
یاکیده با بیان اینکه ۹ هزار متر مکعب در شبانهروز به ظرفیت آب دشتستان افزوده میشود گفت: با حفر ۹ حلقه چاه، ۹ هزار متر مکعب در شبانهروز به ظرفیت تولید آب آشامیدنی دشتستان افزوده میشود.
وی از تکمیل حفر ۲ چاه در دشتستان خبرداد و بیان کرد: ۲ حلقه چاه در دشتستان عملیات حفاری آن به پایان رسید و وارد مدار تولید شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با بیان اینکهدر شبانه روز ۹ هزار متر مکعب به ظرفیت تولید آب آشامیدنی دشتستان افزوده میشود افزود: هر حلقه چاه در شبانهروز یکهزار متر مکعب آب تولید میکند تا بتوان در کوتاه مدت مشکل کم آبی در این شهرستان برطرف شود.
یاکیده بیان کرد: در برنامه میان مدت هم ایجاد ۴۵ هزار متر مکعب آب شیرین کن در دستور کار قرار گرفته که ۲۳۰ میلیارد تومان هزینه دارد.
انتهای پیام/م