وی ادامه داد: در این جلسه قرار بود با توجه به معاینات پزشکی روی این دانش آموزان درباره اعزام آنان به خارج از کشور یا تأمین امکانات برای درمان آنها در داخل تصمیم گیری شود.
خضری تصریح کرد: قرار است تا هفته آینده وزارت بهداشت و درمان با توجه به معاینات صورت گرفته مشخص کند که آیا نیاز است که این دانش آموزان برای ادامه درمان خود به خارج از کشور اعزام شوند یا آنکه ادامه درمان آنان در داخل انجام شود.
نماینده مردم پیرانشهر متذکر شد: زمانی که وزارت بهداشت اعلام کرد در صورت ضرورت دانش آموزان را به خارج اعزام میکند، خانوادههای آنان خواستار آن شدند که تجهیزات درمان این دانش آموزان به داخل کشور آورده شود تا برای همه بیمارستان سوختگی به کار آید اما وزارت بهداشت و درمان به تعهد خود در این باره عمل نکرد.
وی افزود: همچنین قرار بر این بود که در سال یک میلیارد تومان به بیمارستان حضرت فاطمه(س) پرداخت شود اما تنها یک سال این مبلغ پرداخت شد.
خضری با تأکید بر اینکه در صورتی که قرار باشد عمل جراحی این دانش آموزان در داخل انجام شود، سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت باید اعتبار لازم را در اختیار بیمارستان مذکور قرار دهند، گفت: اگر این اعتبار در اختیار بیمارستان حضرت فاطمه(س) قرار نمیگیرد، بهتر است دانش آموزان به خارج از کشور اعزام شوند تا ادامه درمان خود را در آنجا انجام دهند.
نماینده مردم پیرانشهر درباره وضعیت دختران شین آباد اظهار کرد: طبق معایناتی که صورت گرفته است، طول درمان این دانش آموزان حداقل 10 سال زمان لازم دارد و برخی از آنان تا آخر عمر خود نیاز به درمان دارند.
انتهای پیام/