بطحایی با اشاره به شهریه مدارس غیر دولتی گفت: برای نظارت بر شهریه این مدارس سامانه های مخصوصی تدوین شدهاند.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مدیران مدارس به عنوان نمایندگان وزارت آموزش و پرورش هستند، گفت: اصلیترین فعالیت نظارتی کاری است که مدیران مدارس انجام میدهند و این نظارت در تمام برنامههای آموزشی، پژوهشی و بکارگیری نیروی انسانی در مدارس دولتی و غیردولتی وجود دارد.
بطحائی با اشاره به سامانه مخصوص نظارت بر شهریه مدارس اظهار کرد: سامانهای برای نظارت بر شهریهها طراحی شده است و در این سامانه سلایق کمترین دخالت را دارند.
وی ادامه داد: این سامانه در مرحله آزمایشی قرار دارد و در ماههای آینده مشکلات آن برطرف خواهد شد؛ در این سامانه هیچ یک از مدارس غیردولتی حق ندارند شهریه بیشتر از مقدار مصوب را اخذ کنند.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در صورتیکه مدارس شهریه بیش از مقدار مصوب دریافت کنند برای خانوادهها پیامکی ارسال میشود، اظهار کرد: اگر زمانی این اتفاق بیافتد پیامکی برای خانوادهها ارسال میشود که در آن مقدار شهریه مصوب مشخص شده و بر اساس آن خانوادهها میتوانند اعتراضات خود را اعلام کنند.
بطحائی ادامه داد: البته وزارت آموزش و پرورش و سازمانهای نظارتی هم بر روی موضوع شهریهها نظارت میکنند و در صورت بروز هرگونه مشکل خود اقدام به پیگیری موضوع میکنند، زیرا گاهی اوقات خانوادهها از بیم آنکه مبادا در مدرسه با فرزندشان بد رفتاری شود اعتراض نمیکنند که برای حل این مشکل وزارتخانه هم وارد کار شده است.
وزیر آموزش و پرورش در خصوص استفاده از کالای ایرانی با توجه به شعار سال اظهار کرد: مواد مصرفی خارجی در وزارت آموزش و پرورش بسیار کم است اما متأسفانه در لوازم التحریر شرکتهای ایرانی نتوانستند به درستی محصولات خود را ارائه کنند.
وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه کالای ایرانی گفت: جلسات متعددی برای بهرهگیری از لوازم التحریر ایرانی برگزار شده است و نمایشگاه تجهیزات و لوازم التحریر ایرانی به زودی برگزار میشود.
بطحائی درباره نمادهای خارجی اظهار کرد: نمادهای خارجی ضد تربیتی و مغایر با فرهنگ ایرانی – اسلامی در برخی از محصولات لوازم التحریر مشاهده میشود که در نمایشگاه کالای ایرانی به دنبال این هستیم تا نمادهای ایرانی را جایگزین نمادهای خارجی کنیم و امیدواریم تا قبل از سال تحصیلی جدید بتوانیم سهم استفاده از کالای ایرانی در لوازم التحریر را نسبت به سال قبل افزایش دهیم.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به روپوش مدارس گفت: تقریباً 100 درصد روپوشهای دانش آموزان تولید داخل است اما گلایه اصلی اولیای دانش آموزان کم بضاعت سخت گیری مدارس درباره فشارهای اقتصادی است که به آنها وارد میشود، اما در دستور العملی که تا ماه دیگر صادر میشود تأکید کردهایم که سختگیری درباره تهیه اقلام مصرفی و روپوشها طوری باشد که سبب دل آزردگی خانوادهها نشود.
وی با اشاره به محدودیتهای جغرافیایی و محل سکونت برای ثبت نام یک دانش آموز در مدرسه اظهار کرد: امیدواریم روزی برسد که اولیای دانش آموز مدرسه را انتخاب کنند نه اینکه به دلیل محدودیتها دانش آموز را ملزم به ثبت نام در مدرسهای در یک محدوده خاص کنیم.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه البته این موضوع هم مشکلاتی دارد، اظهار کرد: البته با این وضعیت دچار مشکلاتی خواهیم شد زیرا مناطقی که متقاضی بالایی داشته باشند زودتر از دیگر مناطق پر میشوند و به همین دلیل است که از محدودیتهای جغرافیایی استفاده میکنیم.
بطحائی اظهار کرد: در تلاش هستیم به سمتی برویم که برابری کیفیتی را در تمام مدارس ایجاد کنیم تا اولیا به دنبال مدارسی خاص نباشند و در شهریور ماه گزارشی درباره تلاشهایی که برای برابری در کیفیت انجام شده است ارائه خواهیم کرد.
انتهای پیام/