به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ شاهدخت فتحی بیرانوند در نشست با خبرنگاران با بیان اینکه منابع مالی حوزه سلامت محدود است و لازمه خدماتدهی مدیریت و منطقیسازی هزینههای درمان است، افزود: در هیچ جای دنیا قابل قبول نیست که فردی چندین دفترچه بیمه داشته باشد و بارها به پزشکهای مختلف در یک تخصص مراجعه کند.
وی افزود: با کمک رسانهها باید سواد و فرهنگ بیمهای را بین آحاد مردم افزایش دهیم تا نقش قابل قبولی در ارتقای سلامت و مدیریت هزینههای بیمه سلامت داشته باشند.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان بیان کرد: ضرورت دارد ارگانها و سازمانهای ذیربط (نظام پزشکی و علوم پزشکی) در راستای استمرار، ارتقاء و تضمین کیفیت خدمات قدم بردارند.
فتحی بیرانوند بیان کرد: پشتیبانی مالی بیمه همگانی و تحول نظام سلامت برعهده بیمه سلامت است.
این مسئول گفت: در کشور ده میلیون نفر و در استان ۲۵۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت هستند.
وی عنوان کرد: طرح تحول نظام سلامت سبب کاهش هزینه از جیب مردم شده است؛ هم اکنون یک میلیون و یکصد هزار نفر معادل۶۰ درصد جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت هستند.
فتحی بیرانوند با بیان اینکه در پنج صندوق بیمه (بیمه ایرانیان، روستایی و عشایر، کارمندان دولت، سایر اقشار و همگانی) خدمات تشخیصی انجام میشود، بیان کرد: در چند سال اخیر یک سری خدمات قابل واگذاری برونسپاری شدند و در این راستا با ۳۰ دفتر پیشخوان قرارداد داریم که کار صدور، چاپ، تمدید و المثنی دفترچهها را انجام میدهند.
مدیرکل بیمه سلامت استان اعلام کرد: از مجموع یک میلیون و یکصد هزار نفری که تحت پوشش داریم بین ۸۰ تا ۸۳ درصد کسانی هستند که هیچگونه حق بیمهای از آنها دریافت نمیشود.
وی اظهار کرد: در سال ۹۶ هزینه صرف شده برای خدمات تشخیصی و درمانی ۳۲۰ میلیارد تومان بوده است.
این مسئول افزود: موسسات تشخیص درمانی طرف قرارداد ما با احتساب مراکز بهداشتی ۶۳۴ مورد، ۱۱۳ مرکز بهداشتی و درمانی و ۱۲۱۱ بیمار خاص در ۵ گروه دیالیزی، Ms، پیوندی، تالاسمی و هموفیلی هستند.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان اضافه کرد: هزینه بیماران خاص در سال گذشته ۱۸ میلیارد تومان معادل ۱۵.۴۳ درصد بوده است، البته بین ۹۵ تا ۱۰۰ درصد خدمات برای این بیماران رایگان است.
انتهای پیام/د