وی ادامه داد: کسانی هستند که فکر میکنند کار آنها شایستگی انتشار دارد اصولا ناشران در انتشاراتیهای خود دو فرد متخصص و کارشناس دارند و این افراد کتابهایی را که به انتشارات برای چاپ سپرده میشود، بررسی میکنند. وقتی ناشر تازه کار باشد به محتوا و کیفیت کتاب توجهی نمیکند تنها به مبلغی فکر میکند که به ازای انجام کار به حسابش واریز میشود.
مدیر داخلی نشر مایا با اشاره به مسئله کتابسازی در انتشاراتیهای نوپا بیان کرد: انتشاراتیهای نوپا به رقم ریالی هنگام قبول کتاب برای انتشار فکر میکنند بنابراین کتابسازی و انتشار کتابهای ضعیف در این انتشاراتیها رخ میدهد و مخاطب اعتمادش را به انتشاراتی از دست میدهد که این اتفاق تنها برای یک نشر نمیافتد بلکه مخاطب نسبت به تمام انتشاراتیها و صنعت نشر بی اعتماد میشود.
معماریان با اشاره به تاثیر بی اعتمادی مخاطب در بازار کتاب تصریح کرد: وقتی مخاطب نسبت به انتشاراتیها بی اعتماد شود روی بازار کتاب تاثیر میگذارد. بی اعتمادی مخاطب و بازار کتاب مسئلهای نیست که بتوان از هم تفکیک کرد بلکه به هم ارتباط دارد.
وی در خصوص ترجمههای ناشران نوپا اظهار کرد: در پشت ترجمههایی که ناشران نوپا به بازار کتاب ارائه میدهند یک مترجم حقیقی وجود ندارد. این ناشران ترجمههایی که در بازار کتاب وجود دارد کنار هم میگذارند و از تلفیق آنها با هم یک ترجمه جدید ارائه میدهند و اسم مترجم روی کتاب میگذارند.
انتهای پیام/