وی افزود: سواد حرکتی در دوران طفولیت و سنین پیش از دبستان شکل میگیرد و تکامل بخشیده میشود و اگر کودکی سواد حرکتی نداشته باشد زندگی فعالی ندارد و در سالهای آتی سلامت جسمانی را از دست خواهد داد.
حمیدی اظهار کرد: امروزه کودکان به دنبال موبایل و فراغت کم تحرک هستند و از محیطهای اجتماعی دور هستند و میتوانیم بگوییم سواد حرکتی کودکان کم است و زندگی فعالی ندارند و باید در این عرصه گامهای جدی برداریم.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: اگر سواد حرکتی بیشتر نشود فرد با کم تحرکی از محیطهای اجتماعی دور میماند و فردی با اعتماد به نفس بالا نخواهد بود.
وی اظهار کرد: سواد حرکتی قابلیت جبران پذیری ندارد و اگر فردی از 10 سالگی به بعد سواد حرکتی پیدا نکند در عرصههای سلامت جسمانی و مهارتهای زندگی عقب میماند و کودکی نامتوازن و نامتعادل خواهد بود که در بزرگسالی با بیماریهای گوناگون دست و پنجه نرم میکند.
حمیدی افزود: مهارتهای بنیادی و مهارتهای حرکتی از اولویتهای سلامت کودکان است و باید متولیان سلامت و مربیان مهدها دوشادوش خانوادهها بدانند که باید سواد حرکتی را به کودکان انتقال دهند تا سبک زندگی سالمی داشته باشیم.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در پایان خاطرنشان کرد: با آموزش سواد حرکتی کودکان از ایجاد هزینههای درمانی در بزرگسالی جلوگیری میشود و سبک زندگی سلامت از ابتدای کودکی در جامعه نهادینه خواهد شد.
انتهای پیام/