سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پردرآمد‌ترین رشته‌های دانشگاهی جهان را بشناسید+ اسامی

پژوهشی که در پایان سال 2017 در آمریکا انجام شد، برترین رشته‌های دانشگاهی را از نظر میزان درآمد و رضایت شغلی مشخص کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  برترین رشته‌های دانشگاهی جهان تا پایان سال 2017، از نظر درآمد و رضایت شغلی مشخص شدند.

امروزه، میزان تقاضای مدارک دانشگاهی، علاوه بر ارزش علمی، به میزان درآمد آنها نیز بستگی دارد. با افزایش تعداد افراد تحصیلکرده، تمایل شرکت‌ها به استخدام افرادی با تحصیلات دانشگاهی بالا، افزایش می‌یابد و در مقابل، فارغ‌التحصیلان دانشگاهی نیز در پی کسب درآمد بالاتر و رضایت شغلی بیشتر هستند.

پژوهشی که در پایان سال 2017 در آمریکا انجام شد، برترین رشته‌های دانشگاهی را از نظر میزان درآمد و رضایت شغلی مشخص کرد.

"مهندسی پزشکی" (Biomedical engineering)

مهندسی پزشکی، تلفیقی از علوم مهندسی و پزشکی است تا نیازهای پزشکی را در زمینه ساخت و نگهداری تجهیزات و نیز ابداع ابزارهای پزشکی برای کاربردهای پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری‌ها برطرف کند. این رشته، علوم فنی و مهندسی را برای کمک به پزشکان در تشخیص و درمان بیماری‌ها به کار می‌گیرد.


بیشتربخوانید : ۵۰ دانشگاه معتبر جهان مشخص شدند


میزان درآمد فارغ‌التحصیلان این رشته تا پایان سال 2017، بین 62.700 تا 104 هزار دلار و میزان رضایت شغلی آنان، تا 75 درصد گزارش شده است.

"کاردرمانی" (Occupational therapy)

کاردرمانی، استفاده درمانی از کارها و فعالیت‌های روزمره زندگی برای افراد و گروه‌ها با هدف تسهیل مشارکت آن‌ها در نقش‌های زندگی و موقعیت‌های منزل، مدرسه، محیط کار و اجتماع است. خدمات کاردرمانی با هدف ارتقای سلامت و بهزیستی و برای کسانی که دچار یا در خطر بیماری، ضایعه، اختلال، عارضه، نقص، ناتوانی، محدودیت فعالیت یا محدودیت در مشارکت هستند، ارائه می‌شود.

میزان درآمد حاصل از این رشته در سال 2017، بین 49.532 تا 84.970 هزار دلار بوده و همچنین، رشد این رشته از سال 2014 تا 2024، 27 درصد ذکر شده است.

"مهندسی سازه" (Structural engineering)

مهندسی سازه، بخشی از مهندسی عمران و مهندسی هوافضا است. مهندسی سازه، گرایشی از مهندسی است که با طراحی سیستم‌های سازه‌ای، در پی ایجاد مقاومت در برابر نیروهای گوناگون وارد بر سازه است. مهندسی سازه، عمدتا با طراحی ساختمان‌ها و سازه‌های غیر ساختمانی سر و کار دارد و همچنین، نقش مهمی در طراحی ماشین آلات و در تاثیر یکپارچگی سازه‌ای بر ایمنی و اطمینان‌پذیری ماشین، ایفا می‌کند.

میزان درآمد این رشته در سال 2017، بین 58.700 تا 104 هزار دلار و میزان رضایت از آن تا 71 درصد گزارش شده است.

"پزشکیاری" (Physician assistant studies)

پزشکیار، عضوی از گروه سلامت است که زیر نظر پزشک، در بررسی‌های پزشکی و آزمایشگاهی فعالیت می‌کند.

درآمد پزشکیاران در سال 2017، بین 85.200 تا 103 هزار دلار و میزان رضایت آنها تا 85 درصد گزارش شده است.

"مهندسی محیط زیست" (Environmental engineering)

مهندسی محیط زیست، کاربرد علوم مهندسی برای بررسی و ارزیابی شرایط و بهبود محیط زیست است. این علوم، در امور اجرائی و ساختمانی در زمینه طرح‌های عمرانی زیر بنایی، شهری، صنعتی و مسکونی کاربرد دارند. تخریب محیط‌های طبیعی و افزایش درصد آلودگی‌های گوناگون ناشی از اجرای طرح‌های زیر بنایی و صنعتی به‌خصوص در نواحی شهری و روستایی و به خطر انداختن منابع طبیعی و انسانی، از مسائل مورد توجه در مهندسی محیط زیست هستند.

رشد این رشته از سال 2012 تا 2022، 15 درصد پیش‌بینی شده و میزان درآمد فارغ‌التحصیلان آن تا سال 2017، 53.900 تا 92.800 هزار دلار گزارش شده است.

"توسعه وب"(Web development)

به هرگونه فعالیتی که به توسعه یک وبگاه بر روی وب جهان‌گستر یا یک شبکه اینترانت منجر شود، توسعه وب می‌گویند. توسعه وب، از توسعه ساده‌ترین برگه‌های ایستا(Static Pages) با محتوای متن ساده تا پیچیده‌ترین نرم‌افزارهای مبتنی بر وب، تجارت‌های الکترونیکی یا خدمات شبکه‌های اجتماعی را شامل ‌می‌شود.

رشد این رشته از سال 2014 تا 2024، 27 درصد تخمین زده شده و میزان درآمد فارغ‌التحصیلان آن تا سال 2017، بین 37.800 تا 84.900 هزار دلار بوده است.

" مهندسی مکانیک پرواز" (Aeronautical enjeneering)

مکانیک پرواز، بخشی از دانش مکانیک است که به قانون‌های فیزیکی حاکم بر وسایل پرنده مانند هواپیما می‌پردازد.

درآمد فارغ‌التحصیلان این رشته تا سال 2017، بین 63 تا 113 هزار دلار گزارش شده و میزان رضایت از آن، تا 61 درصد بوده است.

"علوم رایانه و ریاضیات" (computer science and mathematics)

امروزه، فرصت‌های شغلی بسیاری برای دانشجویان "علوم، فناوری، مهندسی و ریاضیات" (STEM) فراهم است که حرفه‌های مربوط به فناوری و داده‌های ریانه‌ای، مهندسی نرم‌افزار، برنامه‌نویسی رباتیک، تحلیل اعداد و مشاغلی از این دست را در بر می‌گیرد.

میزان رضایت شغلی فارغ‌التحصیلان این رشته‌ها، تا 36 درصد و میزان درآمد آنها بین 63.500 تا 111 هزار دلار گزارش شده است.

"پرستاری" (Nursing)

پرستار، فردی است که در زمینه اصول علمی و مهارتهای حرفه‌ای مراقبت، درمان و آموزش بیماران تحصیل کرده و در آن مهارت داشته باشد.

میزان درآمد پرستاران تا پایان سال 2017، بین 71.728 تا 113.050 هزار دلار گزارش و رشد آن از سال 2014 تا 2024، 30 درصد پیش‌بینی شده است.

لازم به ذکر است که این پژوهش، در رابطه با شرایط و بازار کار آمریکا در سال 2017 صورت گرفته و در نتیجه ممکن است هر سال با توجه به شرایط جدید، تغییر کند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

پر درآمدترین رشته‌های دانشگاهی جهان تا پایان سال 2017

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۷
در انتظار بررسی: ۰
اردلان
۱۹:۱۰ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
سلام. آقا یا خانم ...من رتبه ی اول دانشگاه تبریز سازه دریایی هستم(97) . دوتا مقاله نوشتم. سومی هم آمادست و یه ترجمه ی کتاب..یکی نیومده بگه آفرین...بارکلا...حتی ...خداییش راضی میشدم...بعد معدلم 19.03 شده...حالاباید برم بگردم دنبال امریه..آقا هر جای دنیا بودیم ماها احترام میذاشتن حداقل بهمون...حداقل...
اصا حوصله نوشتنم ندارم..
ناشناس
۲۲:۲۷ ۲۹ خرداد ۱۳۹۷
تو ایران بدلیل غیر متوازن بودن نیاز و تولید دانشجو این امار صادق نیست اما برای آمریکا رشته های خوبی هستن، ایران به اندازه امریکا وچین مهندس تولید می کنه حجم اقتصاد و جمعیت این کشور ها را با ایران مقایسه کنین نتیجه چیزی جز بیکاری فارغ التحصیلان و ناامیدی مهاجرت آن ها به خارج از کشور نیست
ناشناس
۲۲:۰۴ ۲۹ خرداد ۱۳۹۷
اگه گفتید پر در امدترین رشته تو ایران چیه .......
ناشناس
۲۱:۱۹ ۲۹ خرداد ۱۳۹۷
مطلب خوبی بود تشکر
ناشناس
۲۰:۰۹ ۲۹ خرداد ۱۳۹۷
در ایران کمترین حقوق به پرستارها میدن درحالی که تعداد بیمارانی که به هر پرستار جهت مراقبت سپرده میشه از استاندارد جهانی خیلی بیشتره
ناشناس
۱۸:۵۴ ۲۹ خرداد ۱۳۹۷
ما تحصیلکرده های فنی فوق لیسانس چون سهمیه نداریم نمیتونیم استخدام دولتی بشیم و باید در کارخانجات خصوصی در قسمت فنی و مهندسی فعالیت کنیم که اونم هر کجا میریم میگن ما تحصیلکرده نمیخواهیم یعنی یا باید تا آخر عمر بیکار بمونیم یا پدرمون یک کارخانه دار باشه تا دستگاه هاشو در اختیار تجربه فنی ما قرار بده، چون غریبه ها کارخانه و تجهیزاتشونو به ما اعتماد نمیکنن، هرچند اگر شاگرد اول هم باشیم !!!
ناشناس
۱۶:۳۵ ۲۹ خرداد ۱۳۹۷
کار نیست وقتی هرجا میریم میگن باید آشنا باید داشته باشی منی که آشنا ندارم چیکار کنم
ناشناس
۲۰:۴۵ ۲۹ خرداد ۱۳۹۷
برو سراغ شغل آزاد که مناسب با روحیاتته و دوستش داری. از کارای کوچک هم شروع کن ،وقتی تجربه خوبی کسب کردی گامهای بلند بردار
ناشناس
۱۶:۳۵ ۲۹ خرداد ۱۳۹۷
کار نیست وقتی هرجا میریم میگن باید آشنا باید داشته باشی منی که آشنا ندارم چیکار کنم
جوان
۱۴:۰۲ ۲۹ خرداد ۱۳۹۷
همه شغل ها و رشته ها پر درامدهستند و یه نکته مهم اینجاست که کار نیست همه تحصیلکرده ها بیکار هستند
ناشناس
۱۳:۲۹ ۲۹ خرداد ۱۳۹۷
واقعا جای تامل و تاسف دارد.
ناشناس
۱۲:۳۵ ۲۹ خرداد ۱۳۹۷
در بین ۲۰۰ فرد ثروتمند اول دنیا حتی یک پزشک هم نیست
اما در ۱۰ نفر اول ثروتمند جهان حداقل هفت نفر آنها فعال حوزه آی تی هستند
ناشناس
۱۲:۲۸ ۲۹ خرداد ۱۳۹۷
توسعه وب همه جا پر درآمده
ناشناس
۱۲:۲۱ ۲۹ خرداد ۱۳۹۷
فارغ التحصیلان انسانی عالیه
زارع
۱۲:۰۶ ۲۹ خرداد ۱۳۹۷
نتورک مارکتینگ عالیه
ناشناس
۱۱:۰۹ ۲۹ خرداد ۱۳۹۷
60 هزار دلار در سال میشه دوبرابر قیمت خودرو
علیرضا
۱۰:۳۸ ۲۹ خرداد ۱۳۹۷
پر درامد داریم ولی کار نیست