وی افزود: به طور متوسط هزینه مصرف آب برای هر شهروند در کشور ما حدود 400 تومان است که این در مقایسه با هزینه انتقال بسیار کمتر است.
فهمی گفت: بجای انتقال آب که پر هزینه است، باید در کشور مدیریت مصرف و تقاضا و سازگاری با کم آبی انجام شود.
وی ادامه داد: سطوح زیر کشت فضای سبز و سطوح کشتی که آب زیادی مصرف می کنند را باید با مدیریت درست الگوی مصرف تغییر دهیم چرا که با همین آب می توانیم محصول بیشتری تولید کنیم.
معاون مدیرکل دفتر برنامهریزی کلان آب و آبفای وزارت نیرو تاکید کرد: اگر نتوانیم از روش های دیگری آب را تامین کنیم قطعا شیرین سازی آب دریا بهترین روش خواهد بود که این کار با اختصاص حقابه های تالاب ها انجام می شود.
وی افزود: نباید در هر کجا که با کمبود آب روبه رو شدیم، آن را با انتقال آب دریا جبران کنیم. باید در تمام کشور اصل این باشد که کاهش مصرف، ارتقای بهره وری و سازگاری با کم آبی را در اولویت قرار دهیم.
فهمی بیان کرد: برای تامین آب موردنیاز کشور باید از آبچرخانی، تصفیه فاضلاب به عنوان تامین آب بخش کشاورزی و زراعت، پساب صنایع قابل استفاده برای مصارف صنعتی و آب شیرین برای مصارف شرب بهره برد.
معاون مدیرکل دفتر برنامهریزی کلان آب و آبفای وزارت نیروگفت: در کشور با حجم زیادی از پساب ها مواجه هستیم که می توانیم با برنامه ریزی و مدیریت صحیح، این پساب ها را جمع آوری و برای مصارف مختلف استفاده کنیم .
انتهای پیام/