سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سلامت اجتماعی در گرو توسعه سلامت محلی

رییس اداره بهزیستی طبس گفت:توسعه سلامت محلی،رویکردی مؤثر در ارتقاء سلامت اجتماعی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی است.

حسینی رئیس اداره بهزیستی شهرستان طبس در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛گفت:مهارت های ارتباطی بین فردی مناسب،توجه به هوش اجتماعی،خشونت،فقر،سرمایه اجتماعی و کارآمدی اجتماعی از مهم ترین مؤلفه های سلامت اجتماعی است.

 

 وی با بیان اینکه در حال حاضر در شهرستان طبس یک مرکز اورژانس اجتماعی و دو پایگاه سلامت اجتماعی در حال ارائه خدمات به مردم هستند،افزود:در مراکز اورژانس اجتماعی،خدمات روانشناسی،مشاوره و مددکاری به صورت فردی،خانوادگی،اجتماعی و تیم های خدمات سیار از طریق ارتباط با تلفن 123 در خصوص مشکلات و آسیبهای فردی و اجتماعی نظیر کودک آزاری،همسر آزاری، سالمند آزاری و خودکشی خدمات ارائه می شود.

 

حسینی تعداد مراجعه کنندگان به اورژانس اجتماعی شهرستان طبس را 955 نفر اعلام کرد و گفت:بیش از 5 هزار و 100 مورد خدمت تخصصی در زمینه های اعتیاد،طلاق،روانشناسی،مددکاری و مشاوره به این افراد ارائه شده است.

 

رئیس اداره بهزیستی شهرستان طبس هدف اصلی ایجاد پایگاه سلامت را ارتقاء سلامت اجتماعی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی با رویکرد توسعه محلی عنوان کرد و افزود:مراجعه کنندگان مستقیم سال گذشته به  این پایگاه ها در سطح شهرستان 2 هزار و 500 نفر بوده اند.

 

وی اظهار کرد:برگزاری کارگاه های آموزشی با موضوعات مهارتهای زندگی و پیش از ازدواج ،برگزاری همایش های مهارهای زندگی در 4 مرحله با حضور اساتید کشوری،پیگیری راه اندازی کارگاه قالی بافی بانوان در شهر عشق آباد و شناسایی افراد نیازمند به خدمات مشاوره و روانشناختی جهت معرفی به مراکز مشاوره از جمله  خدمات ارائه شده به این افراد در این پایگاههای سلامت اجتماعی  است.

 

حسینی افزود:گفتنی است در سال گذشته بیش از 16 هزار نفر از مردم از انواع خدمات بهزیستی در شهرستان طبس بهره مند شده اند.

انتهای پیام/غ

بهره مندی 16 هزار نفر از خدمات بهزیستی شهرستان طبس

برچسب ها: بهزیستی ، اورژانس
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.