وی افزود: با همکاری مرکز توسعه نوغانداری کشور در اواخر سال ۹۶ تعداد ۲ هزار نهال توت اصلاح شده جهت تغذیه کرم ابریشم به صورت رایگان به این افراد توزیع شد که پس از طی ۳۵ روز دوره پرورش، بهرهبرداران موفق به تولید پیله ابریشم شدند.
کارشناس مسئول پرورش کرم ابریشم جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه در هر دوره پرورش کرم ابریشم، هر جعبه کامل نوغان حدودا ۳۰ کیلوگرم پیلهتر تولید میکند اضافه کرد: پس از به پیله رفتن نوغانها و پایان دوره پرورش، پیلههای کرم ابریشم جمعآوری و به عنوان پیلهتر تحویل مرکز توسعه نوغانداری کشور داده خواهد شد.
صادقی تصریح کرد: این مرکز هر کیلو پیلهتر را به مبلغ ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان از نوغانداران به صورت تضمینی خریداری میکند.
وی یادآور شد: طرح نوغانداری برای اولین بار در استان بوشهر به صورت آزمایشی اجرا شده و در نیمه دوم سال جاری نیز این روند تکرار خواهد شد تا به نتیجه قطعی در مورد پرورش کرم ابریشم در استان بوشهر برسیم.
کارشناس مسئول پرورش کرم ابریشم جهاد کشاورزی استان تاکید کرد: نظر به سرمایهگذاری بسیار اندک کار نوغانداری و حمایتهایی که مرکز توسعه نوغانداری کشور انجام میدهد، شرایط برای اجرای این طرح در مناطق روستایی که دارای شرایط کاشت درخت توت هستند مهیاتر است.
وی برگزاری کارگاه آموزشی نوغانداری و توزیع نهال توت اصلاح شده به صورت رایگان و همچنین توزیع جعبه تخم نوغان با قیمت یارانهای را از جمله حمایتهای مرکز توسعه نوغانداری از نوغانداران ذکر کرد.
انتهای پیام/م