وی افزود: هفته گذشته جلسه ای با آقای شریعتمداری داشتم که در پی آن 20 هزار تن فولاد از ذوب آهن اصفهان گرفتیم و امروز درصد قابل توجهی از آن به این مناطق حمل شد که روی قیمت بسیار تاثیرگذار بود و روند بازسازی را در واقع سرعت عمل بیشتری می دهد.
استاندار کرمانشاه گفت: یکی از مشکلاتی که الان هست بحث بتن آماده است که علاوه بر اینکه بنیاد مسکن کارگاه هایی را احداث کرده ولی هنوز با بخش خصوصی اختلاف قیمت دارد و با قیمت کمتری نسبت به بخش خصوص ارائه می دهد، اما چون فاصله قیمت زیاد بود و مردم بیشتر متقاضی بودن صحبتی داشتیم تا از طرف قرارگاه خاتم قراردادی با بنیاد مسکن بسته شود تا بتوانند زودتر بتن متقاضیان را تامین کنند.
بازوند ادامه داد: در شهرک صنعتی هم عملا خاکبرداری واحدهای آسیب دیده انجام شده و بین 1.5 تا 3 میلیون تومان هزینه خاکبرداری هر واحد بوده و 10 تا 15 میلیون تومان تسهیلات بلاعوض هم به آنها اعطا شده، الان هم به دنبال ارائه تسهیلات به آنها هستیم و در این زمینه 21 فقره آماده شده برای عقد قرارداد با فرض اینکه صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک آنها را تضمین کند. صندوق آنها مصوب کرده و متقاضیان باید یک مبلغ اولیه را به صورت اقساط واریز کنند تا به بانک معرفی شوند که این امر در حال انجام است.
وی با بیان اینکه اصناف خسارت دیده هم در حال طی روال معرفی به بانک هستند، گفت: چون محل تسهیلات مناطق زلزله زده از محل 1.5 میلیارد دلار صندوق توسعه ملیو تحت عنوان اشتغال زایی روستایی بود نیازمند بازنگری در آیین نامه مذکور بودیک که با بازنگری توسط وزارت کار، وزارت صنعت و معدن، وزارت کشور و معاونت روستایی نهاد ریاست جمهوری آیین نامه اصلاح و ابلاغ و امروز قرائت شد و مشکلات مناطق زلزله زده را این اصلاحیه می تواند رفع کند.
استاندار کرمانشاه بیان کرد: در رابطه با جایگاه های دامی هم با یک ان جی او تفاهم کرده ایم برای ساخت 3 هزار جایگاه دامی که 3 میلیون تومان کمک بلاعوض ما به آنها می دهیم به ازای هر جایگاه و یک میلیون هم خودشان کمک می کنند و بعد از این هم 3 هزار جایگاه دیگر در دستور کار داریم.
وی اشاره ای هم به بازدید از روستای تپانی داشت و افزود: این روستا در حریم کانال آب بود که به معاون امور عمرانی استانداری دستور دادیم تا با استعلام از امور آب حریم را رعایت کنند و بعد از آن نقشه را اعلام کنیم تا این روستا جا به جا شود .
انتهای پیام/ز