مدیر مرکز رشد واحدهای فناور پارک علم و فناوری هرمزگان مطرح کرد؛
به گزارش
حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در راستای حمایت از ایدههای فناورانه و
ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی 12 واحد فن آور دریایی در مرکز رشد پارک فناوری استان هرمزگان پذیرش میشوند، این واحدها در حوزههای مکانیک، فناوری دریایی، فناوری اطلاعات، تبلیغات و پلیمر هستند که پس از داوری در شورای فناوری به تصویب نهایی رسید.
پویان ادیبی مدیر مرکز رشد واحدهای فناور پارک علم و فناوری هرمزگان تصریح کرد: سیاست کلی پارک علم و فناوری حمایت از ایدههای فناورانه و ایجاد کسبوکار است و در این زمینه تلاش کردهایم تا از ایدههای نو که منجر به تولید محصول فناورانه میشود حمایت کنیم.
ادیبی اظهار کرد: با حمایت از ایدههای فناورانه و کمک به تجاریسازی آن بازار این محصولات رونق میگیرد که این امر سبب ایجاد اشتغال پایدار میشود.
تخصیص 3 میلیار د و 680 میلیون ریال تسهیلات به واحدهای فناور
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور پارک علم و فناوری هرمزگان همچنین از خروج 11 واحد فناور از مرکز رشد با تصویب شورای فنآوری مرکز رشد پارک علم و فناوری خبر داد و گفت: سه میلیارد و ۶۸۰ میلیون ریال تسهیلات در اختیار ۱۷ واحد فناور قرار میگیرد.
بر اساس این گزارش؛ در خصوص تحقیقات کاربردی این دانشکده باید به پایاننامهها و رسالههای دانشجویی چند سال اخیر گروه زیستشناسی دریا در زمینه زیست فنآوری دریا اشاره کرد، که شناسایی و استحصال محصولات زیست فنآورانه از جانوران و گیاهان دریایی مانند مواد دارویی و آرایشی، آنزیمها، مکملهای تغذیهای و درمانی و ترکیبات دارای خاصیت آنتی اکسیدانی، ضدفولینگهای زیستی، پاکسازی زیستی (Bioremediation) با استفاده از جلبکهای دریایی و میکرو ارگانیسم ها از جمله دستاوردها و تحقیقات کاربردی این دانشکده است.
انتهای پیام/