سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مرکز موسوم به دیدبان حقوق بشر سوریه:

بیش از ۱۰۰ تروریست به دست یکدیگر در سوریه به هلاکت رسیده‌اند

مرکز وابسته به مخالفان سوری از هلاکت بیش از ۱۰۰ تروریست به دست یکدیگر در ادلب، حلب و حماه طی روزهای گذشته خبر داد.

به گزارش حوزه تحولات منطقه گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛  مرکز موسوم به دیدبان حقوق بشر سوریه وابسته به مخالفان این کشور امروز یکشنبه 27 خرداد گزارش داد که طی ۵۲ روز گذشته دست کم ۱۰۲ عنصر مسلح وابسته به گروه های تروریستی «تحریر الشام، فیلق الشام، جبهه تحریر سوریا و جیش العزه» و دیگر گروه های تروریستی به دست افراد مسلح ناشناس در شهر ادلب و حومه آن و هم چنین حومه حلب و حماه کشته شده اند.

بر اساس این گزارش عناصر مسلح با استفاده از شلیک گلوله و بمب های دستی عناصر تروریستی از جمله ۱۵ عنصر با تابعیت خارجی را در مناطق مذکور به هلاکت رسانده اند.

این نخستین باری نیست که تروریست ها در سوریه به جان هم افتاده اند، به طوریکه بارها خبر درگیری شدید تروریست ها بایکدیگر بر سر کنترل مناطق این کشور منتشر شده است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ذاکر
۱۳:۰۲ ۲۸ خرداد ۱۳۹۷
خداوندهمیشه ظالمین راباظالمین مشغول میکند۰زنده بادمدافعان حرم
ناشناس
۱۵:۴۹ ۲۷ خرداد ۱۳۹۷
خدا پدر این تروریستایی که همدیگه رو میکشن بیامرزه فقط با مردم کاری نداشته باشن