وی ادامه داد:با توجه به مشاهده مواردی از ابتلا به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در سطح کشور، اقدامات پیشگیرانه از جمله سمپاشی اماکن دامی و جایگاههای نگهداری دام در مناطق پرخطر استان به اجرا در آمده است.
مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی در ادامه به اقدامات صورت گرفته اشاره کرد و گفت:تمامی کشتارهای دام استان به سیستم پیش سرد لاشه شدن و اتاق سرد تجهیز شده اند و گوشت ۱۸ ساعت قبل از عرضه شدن به بازار در این سیستمها نگهداری میشوند.
داهیم تصریح کرد:سال گذشته و امسال بیش از ۷ هزار لیتر سموم ضد کنه برای مبارزه با تب کریمه کنگو مصرف شده است.
وی افزود:جلوگیری از کشتار غیر مجاز و خارج از کشتارگاه بدون رعایت پوشش ایمنی و فروش گوشت آن یکی از نکات حساس و خطرناک در انتقال بیماری است که خوشبختانه در استان مشاهده نشده است.
انتهای پیام/م