سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اهمیت استفاده از ماهی در سلامت مصرف کنندگان

مدیر کل شیلات استان کرمانشاه گفت: استفاده از ماهی در سلامت مصرف کنندگان اهمیت بسیاری دارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ فرزاد افضلی مدیر کل شیلات استان کرمانشاه گفت: پرورش ماهی در قفس در سدهای غیرقابل شرب از برنامه‌های شیلات است و تا پایان امسال میزان تولید در این حوزه به ۱۳۰۰ تن خواهد رسید.

وی گفت: سرانه مصرف آبزیان از ۲۵۰ گرم در سال ۷۳ به ۹ کیلوگرم در سال ۹۷ افزایش یافته است.

افضلی افزود: افزایش سرانه مصرف ماهی و مصرف ماهی و ترویج فرهنگ مصرف ماهی در راستای کاهش بیماری های قلبی عروقی بسیار حائز اهمیت است و گوشت ماهی سرشار از اُمگا۳ و اُمگا۶ است و در سلامت جامعه سرنوشت ساز است.

وی افزود: تلاش می شود میزان تولید آبزیان در استان کرمانساه تا پایان امسال به ۲۱ هزار تن افزایش یابد. در بخش تولیدات گرمابی برآورد ما ۴۰۵۵ تن و در تولیدات ماهیان سردابی ۱۴۶۷۰ تن است.

افضلی گفت: پرورش ماهی در قفس در سدهای غیرقابل شرب از برنامه‌های شیلات است و تا پایان امسال میزان تولید در این حوزه به ۱۳۰۰ تن خواهد رسید.

 

 

انتهای پیام/د

 

 

پرورش ماهی در قفس در سدهای غیرقابل شرب

 

 

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.