سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رژیم صهیونیستی چند سال تا فاجعه آبی فاصله دارد؟/ حقایقی آشکار از بحران آب در اسرائیل+ عکس و فیلم

به نوشته رویترز، بحران آب روز به روز به موضوع حساس‌تری در اسرائیل تبدیل می‌شود و پیشنهاد کاهش مصرف نیز با اعتراض شدید کشاورزان مواجه شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، هفته گذشته در ادامه تلاش‌های مذبوحانه خود برای ایجاد شکاف میان مردم و حاکمیت در ایران، این بار نقش "دایه مهربان‌تر از مادر" را بازی کرد و با انتشار یک ویدئو در صفحه توئیتر خود به مردم ایران برای فائق آمدن بر مشکل کم‌آبی پیشنهاد کمک داد!

این در حالیست که خود رژیم صهیونیستی با بحران جدی کمبود آب روبه‌روست و هم‌اکنون پنجمین سال خشکسالی خود را پشت سر می‌گذارد. شاهد این ادعا گزارشی است که اخیرا روزنامه اسرائیلی هاآرتص در این باره منتشر کرده و در آن هشدار داده شده که حتی با وجود بارش‌های اخیر، اسرائیل در حال نزدیک شدن به یک "بحران آبی شدید" است.

اصلی‌ترین منبع آب شرب اسرائیل در آستانه خشک شدن است
هاآرتص در ادامه به نقل از مقامات اسرائیلی تاکید کرده است که حتی اگر 2018 سال پربارشی باشد نیز اسرائیل همچنان به لحاظ آبی در وضعیت بحرانی باقی خواهد ماند. به گفته این مقامات، دریاچه طبریه به عنوان بزرگترین و اصلی‌ترین منبع آب اسرائیل تا 20 سال دیگر به طور کامل از بین خواهد رفت و به یک مرداب تبدیل خواهد شد.

به اذعان رسانه‌های صهیونیستی، دریاچه طبریه -در مرز فلسطین اشغالی و بلندی‌های جولان- که حدود 30 درصد آب شرب این رژیم را تامین می‌کند، هم‌اکنون در وضعیت قرمز قرار دارد و سطح آب آن تا حد خطرناکی پایین آمده است.

در حال حاضر، به دلیل خشکسالی، میزان برداشت از این دریاچه نیز به هیچ وجه با حجم آبی که وارد آن می‌شود، همخوانی ندارد. به نوشته روزنامه تایمز اسرائیل، این دریاچه در زمستان گذشته تنها 10 درصد میانگین سالانه ورودی آب داشت و سطح آب آن به پایین‌ترین میزان در تقریبا یکصد سال گذشته رسیده است. این روزنامه در ادامه می‌نویسد وضعیت رود اردن از این هم بدتر است و ورودی آب آن به یک چهارم میانگین تاریخی آن کاهش یافته است.

تایمز اسرائیل همچنین به نقل از یک منبع نزدیک به سازمان آب رژیم صهیونیستی هشدار داده است که در صورت تداوم این وضعیت، سال آینده (2019) ممکن است در برخی مناطق، هیچ آبی برای خارج شدن از لوله‌ها وجود نداشته باشد.

اسرائیل، اولین واردکننده آب در خاورمیانه!
ماجرای پیشنهاد کمک نتانیاهو به مردم ایران زمانی مضحک‌تر می‌شود که بدانیم رژیم صهیونیستی اولین واردکننده آب در خاورمیانه به شمار می‌رود. این رژیم از سال 1998 تا 2001 به مدت سه سال با خشکسالی و کمبود شدید منابع آبی مواجه شد، به طوریکه برای اولین بار به فکر واردات آب از ترکیه افتاد.

تل‌آویو و آنکارا پس از مذاکرات طولانی بر سر قیمت آب در 6 اوت 2002 توافقنامه‌ای امضا کردند که نام اسرائیل را به عنوان اولین واردکننده آب در تاریخ خاورمیانه ثبت کرد. طبق این قرارداد، اسرائیل به مدت 20 سال، سالانه 50 میلیون متر مکعب آب از ترکیه وارد خواهد کرد.


صهیونیست‌های ساکن سرزمین‌های اشغالی در حال خواندن دعای باران

پیشرفت اسرائیل در فناوری آب پاسخگوی نیازش نیست
نتانیاهو در ویدئوی خود مدعی شد که اسرائیل در فناوری آب پیشاپیش سایر کشورها حرکت می‌کند و دانش جلوگیری از فاجعه زیست‌محیطی در ایران را در اختیار دارد اما طبق گزارش اندیشکده اسرائیلی ICEJ، خشکسالی طولانی‌مدت در اسرائیل و برداشت بی‌رویه از سفره‌های آب زیرزمینی وضعیت کمبود آب را به حدی خطرناک کرده که حتی زیرساخت‌های شیرین‌سازی آب دریا و فناوری‌های پیشرفته آبی این رژیم برای کشاورزی و بازیافت آب نیز کفاف بحران جاری را نمی‌دهد. سخنگوی سازمان آب رژیم صهیونیستی می‌گوید هیچ کس چنین بحرانی را تصور نمی‌کرد چرا که هیچوقت خشکسالی در اسرائیل تا این حد طولانی نشده بود.

اندیشکده شورای سیاست‌گذاری خاورمیانه (MEPC) نیز در گزارشی پیش‌بینی کرده است که پیشرفت اسرائیل در فناوری بازیافت آب به هیچ وجه پاسخگوی نیاز رو به افزایش آن نخواهد بود.

کمبود منابع آبی برای اسرائیل به یک تهدید امنیتی تبدیل شده است
به نوشته رویترز، چگونگی فائق آمدن بر بحران آب روز به روز به موضوع حساس‌تری در اسرائیل تبدیل می‌شود. پیشنهاد کاهش بیشتر مصرف آب نیز در برخی مناطق، با اعتراض شدید کشاورزان مواجه شده تا جایی که کابینه رژیم صهیونیستی سال گذشته از این پیشنهاد عقب‌نشینی کرد.

با وجود آنکه رژیم صهیونیستی مدعی است از طریق بازیافت آب و ابداع روش‌های جدید آبیاری، مشکل کمبود آب در بخش کشاورزی را حل کرده است، طبق گزارش رویترز، مشکل تامین آب بیش از همه در میان کشاورزان احساس می‌شود. «دوبی آمیتای» رئیس اتحادیه کشاورزان اسرائیل سال گذشته گفت کمبود آب باعث شده او تصمیم بگیرد 3700 هکتار از اراضی کشاورزی شمال سرزمین‌های اشغالی را از زیر کشت خارج کند.

در سال 2010، کمیته بررسی کمبود آب در گزارش نهایی خود هشدار داد که ذخایر آبی این رژیم 1.5 میلیارد متر مکعب (به اندازه مصرف یک سال) کمتر از آن چیزی است که باید باشد. سطح آب دریاچه طبریه نیز در آن سال بیش از یک متر پایین‌تر از خط قرمز بود. با این حال، آن سال نه تنها بارانی در حد انتظار نبارید بلکه بزرگترین آتش‌سوزی جنگل‌های این رژیم نیز در اثر گرمای هوا رخ داد.

مشکل کمبود آب در اسرائیل طی دهه اخیر تا آنجا پیش رفته که این رژیم آن را به عنوان یک "تهدید امنیتی" تعریف کرده و در روابط با همسایگان خود نیز جایگاه ویژه‌ای به آن داده است؛ چراکه حدود دو سوم آب آن از کشورهای همسایه (شامل سوریه، لبنان و اردن) سرچشمه می‌گیرد.

به اذعان منابع مختلف، عدم تمایل این رژیم به عقب‌نشینی از جولان اشغالی و کرانه باختری نیز تا حد زیادی به دلیل منابع آبی موجود در این مناطق است زیرا این رژیم بدون تسلط بر این منابع قادر به ادامه حیات نیست.

مراسم دعاخوانی صهیونیست‌ها در کنار دیوار ندبه برای طلب باران

برگزاری مراسم دعا برای بارش باران
اسرائیل در حالی خود را به عنوان پرچمدار مهندسی آب در جهان مطرح کرده و به دیگران برای مقابله با بی‌آبی راهکار ارائه می‌دهد که «یوری آریل» وزیر کشاورزی آن زمستان گذشته برای فرار از خشکسالی دست به دامن خاخام اعظم این رژیم شد تا از کشاورزان بخواهد برای بارش باران دعا کنند.

خاخام اعظم رژیم صهیونیستی نیز از تمام کشاورزان و کنیسه‌ها خواست مراسم دعای باران برگزار کنند. متعاقب این درخواست، چندین هزار نفر از صهیونیست‌های سرزمین‌های اشغالی نیز برای خواندن دعای باران در کنار دیوار ندبه (مکان مقدس یهودیان در نزدیکی مسجدالاقصی در قدس اشغالی) تجمع کردند. وزیر کشاورزی اسرائیل نیز شخصا در این مراسم حضور پیدا کرد و در گفتگو با خبرنگاران وعده داد مشکل کمبود آب کشاورزان را حل کند. اما سازمان هواشناسی اسرائیل در همان زمان پیش‌بینی کرد که ماه‌های خشکتری در انتظار این رژیم است.


وزیر کشاوزی اسرائیل در حال خواندن دعای باران

با چنین شرایطی اسرائیل ضمن تظاهر به برخورداری از امنیت آبی به سایر کشورهای جهان پیشنهاد کمک می‌دهد! این رژیم سال گذشته با هدف نفوذ در آفریقا، به آفریقای جنوبی نیز برای مقابله با خشکسالی پیشنهاد کمک داد که البته این کشور پیشنهاد آن را به دلیل سیاست‌های نژادپرستانه این رژیم در قبال فلسطینیان رد کرد.

نویسنده: مهدی حاجت‌پور

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۶:۱۱ ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
پس تکلیف آواره کردن میلونها فلسطینی چیست.
ناشناس
۱۸:۰۵ ۱۳ مرداد ۱۳۹۷
نابود بشن الهی
سمیع
۱۶:۲۱ ۱۳ مرداد ۱۳۹۷
طبریه 5 تابستان را اینده را نحواهد دید.مرگ بر اسرایئل
ناشناس
۱۳:۲۱ ۲۷ خرداد ۱۳۹۷
اونا کمتراز 25 سال دیگه محو میشن
ناشناس
۱۰:۵۵ ۲۷ خرداد ۱۳۹۷
نگران نباشید این رژیم تا 2.5 سال خودش اب میشه میره زمین و انوقت دنیا گلستان میشود
ناشناس
۰۹:۳۳ ۲۷ خرداد ۱۳۹۷
یه گزارش از بحران آب که هم اکنون بخشهای مهمی از ایران رو فراگرفته تهیه کنید .
مردم
۰۷:۰۴ ۲۷ خرداد ۱۳۹۷
به امید خدا این نشانه نابودی اسرائیل هست که بر روی خاک محو شود .
ناشناس
۰۴:۵۹ ۲۷ خرداد ۱۳۹۷
اسرائیل بترس از خشم سپاه امام زمان با جونت بازی نکن سپاه صاحب الزمان اگر ارادتمند کمتر از هفت دقیقه نابود میشوی
ناشناس
۰۴:۰۵ ۲۷ خرداد ۱۳۹۷
نتانیاهو عددی نیست که اینقدر یاوه گویی میکنه
ناشناس
۰۲:۵۳ ۲۷ خرداد ۱۳۹۷
لعنت بر اسرائیل خبیث
حمید
۰۱:۴۳ ۲۷ خرداد ۱۳۹۷
نتانیاهو جنایتکار با زور و چماغ به جون فلسطینی ها افتاده. مرگ بر جنایتکار اسرائیل
ناشناس
۲۳:۳۹ ۲۶ خرداد ۱۳۹۷
کشور ما دچار بحران های خطرناک محیط زیستی است... این خشکشالی باعث گرد غبار و کاهش محصولات کشاورزی و دامداری میشه که می تونه فاجعه بار باشد
ناشناس
۲۲:۲۴ ۲۶ خرداد ۱۳۹۷
هیچیشون نمیشه جون سخت تر از این حرفان
ناشناس
۲۱:۰۵ ۲۶ خرداد ۱۳۹۷
کشور دیگران رو غصب کردی دیگه ساکت شو
ناشناس
۲۰:۴۶ ۲۶ خرداد ۱۳۹۷
ترکیه بهش کمک میکنه
ناشناس
۲۰:۲۳ ۲۶ خرداد ۱۳۹۷
به جهنم
محمدرضا
۲۰:۱۷ ۲۶ خرداد ۱۳۹۷
اگه هر کس یک سطل آب روی اسرائیل بریزه بحران آب اسرائیل حل میشه!
سمیع
۱۹:۴۵ ۲۶ خرداد ۱۳۹۷
اسراییل الان تو بزرگترین بحران تاریخش (سقوط اشغالگر) مباشد
ناشناس
۱۹:۲۷ ۲۶ خرداد ۱۳۹۷
بذار بمیرن از تشنگی
ناشناس
۱۸:۳۹ ۲۶ خرداد ۱۳۹۷
گزارش خیلی عالی
ناصر
۱۸:۳۲ ۲۶ خرداد ۱۳۹۷
اون بیجا کرد که فکر ماست
ناشناس
۱۷:۵۱ ۲۶ خرداد ۱۳۹۷
خدایا باران رحمتت را بر ما فرو بریز
ناشناس
۱۷:۴۸ ۲۶ خرداد ۱۳۹۷
منابع ابی کشورمان بسیار محدود است
ناشناس
۲۲:۳۹ ۲۶ خرداد ۱۳۹۷
راست میگن اصفهان آب کمه؟!
زاینده رود مگه نداره؟
یه باراونجابودیم کلی آب داشت
ناشناس
۱۷:۴۴ ۲۶ خرداد ۱۳۹۷
خدا به آنها خواهد گفت اول از سرزمین غصبی بیرون بروید و بعد دعا کنید تا پذیرفته شود
ناشناس
۰۰:۰۸ ۲۷ خرداد ۱۳۹۷
مرگ بر اسرائیل
سیامک
۱۷:۳۹ ۲۶ خرداد ۱۳۹۷
ما خودمان انشاالله این رژیم صهیونیستی را بعنوان بحران منطقه و جهان حل می کنیم
ناشناس
۱۷:۱۳ ۲۶ خرداد ۱۳۹۷
وضعیت کشور در مرز بحران است خدایا
ناشناس
۱۷:۰۹ ۲۶ خرداد ۱۳۹۷
ما تو اصفهان آبمون هرروز داره قط میشه...خودمون با مشکل شدید بی آبی و کم آبی رو به رو ایم...
ناشناس
۱۷:۰۸ ۲۶ خرداد ۱۳۹۷
کشور ما در بحران بسیار بدی قرار گرفته و هنوز هیچ اقدام اصلاحی انجام نشده
ناشناس
۱۶:۵۷ ۲۶ خرداد ۱۳۹۷
ما هم باید در این زمینه فرهنگ سازی کنیم
ناشناس
۱۶:۴۷ ۲۶ خرداد ۱۳۹۷
خدا بداد ما برسد
ناشناس
۱۶:۴۳ ۲۶ خرداد ۱۳۹۷
خدایا بلای خشکسالی رو از کشورمان دور کن
محمد
۱۶:۴۱ ۲۶ خرداد ۱۳۹۷
ما چندسال تا بحران بی آبی فاصله داریم؟؟؟
ناشناس
۱۶:۴۰ ۲۶ خرداد ۱۳۹۷
به جای اهمیت دادن به کشور جعلی صهیونیست ها لطفا به فکر ایران عزیزمون باشید؛باید فرهنگ سازی بشه، صدا و سیما خوب عمل کرده ولی باید نیروهای فعال و خودش جوش بین مردم شهر برن و بهشون بروشور و کاغذهای آموزشی بدن، باید به مردم کشورمون مسولیت پذیری رو یاد بدیم، همه ی خاورمیانه دچار خشکسالی میشه ولی مهم این هست که چطور میشه به عقبش انداخت و برای آیندگانمون وقت خرید
ناشناس
۱۶:۳۲ ۲۶ خرداد ۱۳۹۷
یه بحران آبی نشونشون بدیم که کیف کنن
ناشناس
۲۰:۴۷ ۲۶ خرداد ۱۳۹۷
میتونیم با موشکها سرزمینشون رو پر از چاه عمیق کنیم:|